Hij was de boezemvriend van Haagse Sjonnie en is zelf ook zeker niet vies van een paar blowtjes! We hebben het over Edje Penning, beroepsblower en figurant in diverse TV series als Penoza, Flikken Rotterdam etc. Daarnaast is Edje ook nog een fanatieke ADO Den Haag supporter maar bovenal is hij een super markante Hagenees! GGHTV sprak met Edje over zijn vriendschap met Haagse Sjonnie, de Haagse mat, Job Gosschalk, ADO, rellen met 020 en zijn verdampers . Bovendien vertelt Edje ook nog over hoe één van zijn figurantenrollen leidde tot een forse gevangenisstraf voor één van zijn vrienden.

8 reacties

  • rws

   Ze pikken alleen degenen eruit die voornamelijk voor ellende hebben gezorgd bij de club. Die zijn blijkbaar interessanter dan normale supporters.

   Beantwoorden
 1. rws

  Het zou leuk zijn als de geinterviewde figuren echte supporters zouden zijn. Snap niet waarom het altijd kansloze figuren zijn die het voor de normale supporters jarenlang verziekt hebben.

  Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.