ADO Den Haag heeft Aaron Meijers laten weten dat de club graag met hem door wil. Het contract van de dertigjarige linksback loopt na dit seizoen af. Meijers weet nog niet of hij gaat bijtekenen in Den Haag.

‘Het buitenland spreekt me wel aan, maar niet ten koste van alles’, benadrukt hij. ‘Daarvoor heb ik het bij ADO veel te goed naar mijn zin. Het hangt er dus van af wat er eventueel op me af komt. Anders sta ik zeker voor ADO open.’

Meijers staat sinds 2012 onder contract in Den Haag. Hij speelde eerder voor RKC Waalwijk en FC Volendam. Ook met Robert Zwinkels en verdediger Tom Beugelsdijk wil ADO graag verder. In een eerder stadium opende ADO de gesprekken al met Tyronne Ebuehi en Danny Bakker.

Bron: Voetbal International
GGH Media Leaderboard

2 reacties

  1. rws

    Behoorlijk wanbeleid als er van zoveel spelers de contracten aflopen. Daar had je dus al eerder over moeten onderhandelen.

    Beantwoorden
  2. RENE

    Ik hoop dat Aron blijft. Als Aron zich blijf opstellen als een goeie aanvoerder, verdediger die mee naar voren gaat en zelfs het mooiste goal tot nu toe achter z`n naam heeft staan ( tegen 010 ) . Dan moeten wij Aron koesteren en een goed of hetzelfde contract voorleggen.

    Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.