Met hangen en wurgen dacht ADO Den Haag een punt over te houden aan de uitwedstrijd tegen Vitesse. Maar met een man minder ging het vlak voor tijd alsnog mis voor de Hagenaars. De uitblinkende doelman Robert Zwinkels moest in de slotfase toch nog twee keer capituleren: 2-0.

De openingstreffer viel pas in de 87ste minuut en kwam op naam van Matt Miazga. De Amerikaanse verdediger kopte fraai in uit een hoekschop van Mason Mount. Diep in de extra tijd besliste Bryan Linssen uit een succesvolle counter het duel, dat pas na de rust goed op gang kwam.

ADO Den Haag moest vanaf de 71ste minuut met tien man verder na de tweede gele kaart voor verdediger Tyronne Ebuehi. Daarvoor stopte Zwinkels vlak na de pauze nog een penalty van Tim Matavz. Tot de 1-0 trof Vitesse meerdere malen paal en lat óf Zwinkels.

Bron: Omroep West
Fly-Over Leaderboard

5 reacties

 1. FCDH4EVAH

  Wat een aanfluiting was deze wedstrijd, maar nog erger was het optreden van Janssen. Ongelooflijk dat die man nog steeds mag fluiten op het hoogste niveau.

  Beantwoorden
   • rws

    Ga jij lekker een andere ploeg aanmoedigen, of lul niet uit je nek. Was niet om aan te zien. Tenzij je een blinde bent…..

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.