Danny Bakker wil niets loslaten over zijn sportieve toekomst. De 22-jarige middenvelder van ADO Den Haag heeft een aflopend contract.

“Het contract loopt af en we zijn al een tijdje met elkaar in gesprek. Maar nu wil ik er niets over zeggen”, laat Bakker weten aan Haag Media. “In de winterstop is er waarschijnlijk meer duidelijk. Toen mijn vorige contract afliep, kon ik naar andere clubs. Destijds was ik jong en nu vinden ze je als voetballer al oud. Of ik vertrek of blijf, is afwachten. Ik sta in ieder geval voor beide opties open.”

Hij vindt het mooi om samen te spelen met Lex Immers. “Vroeger keek ik als jeugdspeler tegen hem op, nu is hij mijn collega. Hij heeft in het buitenland en bij Feyenoord op het hoogste niveau in Nederland gespeeld. Van zo’n speler kan je alleen maar veel leren. Gelukkig probeert hij me veel te helpen.”

Bron: Voetbalprimeur
Brody’s leaderboard

5 reacties

  1. Jan

    Fijn dat Danny ambities heeft, hoop voor hem dat hij het niveau Immer ooit haalt, dat zou geweldig zijn voor ADO, voor nu denk ik dat hij dankbaar moet zijn dat hij voor ADO speelt. Hij kan nog veel leren.

    Beantwoorden
  2. Rick

    Snap et niks van samen.met gorter de zwakste schakel bij ado en toch opstellen en bakker een nieuw contract…..dit geloof je toch niet zit er vet in van as zijn ogen???

    Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.