Hij is een grootheid uit de Haagse voetbalgeschiedenis en kende veel successen als speler van FC Den Haag! Ook als trainer was hij zeer succesvol! We hebben het over Martin Jol. Groen Geel Hart sprak uitgebreid met Martin. Het gesprek ging, onder andere, over zijn trainerscarrière, FC Den Haag, zijn broer Cock, claustrofobie, zijn trainerschap bij Ajax, Johan Derksen en zijn liefde voor de Duitse herder. Jol heeft ook nog wat tips, voor de kijkers, in hun zoektocht naar het geluk. Zou Jol de vriendschap met Zeljko Petrovic missen? Is hij in voor een rol als bondscoach? Het komt allemaal ter sprake. Uiteraard hebben wij Martin Jol ook gesproken over zijn vertrek als commissaris bij ADO Den Haag en over zijn visie op het huidige beleid bij ADO Den Haag. Dat deel van het interview zal later in een apart filmpje online komen.

 

GGH Media Leaderboard

4 reacties

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.