Groen Geel Hart had onlangs een uitgebreid interview met Martin Jol. In het tweede deel van dit interview spreken we met Jol, onder
andere, over zijn vertrek als commissaris bij ADO Den Haag, de Chinese overname en de huidige gang van zaken bij ADO Den Haag. Ook vragen we Jol of hij zich zorgen maakt over de toekomst van zijn geliefde club en waarom hij zelf, ondanks een goed gevulde poeplap, niet in zijn geliefde club investeert. Daarnaast komt directeur Manders ter sprake, omdat we graag snel to the point komen hebben we de reactie van Martin iets doorgespoeld. Dus blijf rustig 2 seconde wachten, er is niets mis met je geluid.

Mocht je het eerste deel van het interview nog willen zien, check dan: https://www.youtube.com/watch?v=mrI_Q4nkRNg

Fly-Over Leaderboard

5 reacties

 1. C g Hundepool

  Ben 89 de laatste wedstrijd van ADO zag in 1943. Ruim 70 jaar volg ik ADO op de.voet. Na verlies volgt.winst eind ze blijven binnen boord. Ik blij!

  Beantwoorden
 2. Marcel Lucassen

  Ik zal niet weten hoe de chinezen eigenaar geld kost .
  Want ADO DenHaag heeft nooit geld of geld gehad volgens mij hebben die chinezen er toch wel een aantal miljoenen in de club ADO DenHaag in gestopt ..
  Maar ik ben geen kenner en heeft geen info vanuit de club maar toch lijk mij dit een zeer domme uitspraak van Martin Jol …

  Beantwoorden
 3. pieter

  ik ben 45 jaren in canada en nog steeds een ado fan
  heb ook gevoetbalt in het zuiderpark voor v v p 2 klas haag
  blyf ado volgen hoop voor een goed zeizeon

  Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.