Michiel Kramer beslist snel waar hij zijn carrière zal vervolgen. ADO Den Haag en Sparta Rotterdam lijken de meeste kans te maken op de spits van Feyenoord, al is NAC Breda ook nog in de race.

Kramer zal niet langer dan voor een half jaar tekenen. De aanvaller wil in een half seizoen zijn kwaliteiten als doelpuntenmaker onderstrepen. Daarna is hij transfervrij en is hij van plan die status in het buitenland te gaan verzilveren.

Kramer sprak al met ADO Den Haag, de club waar hij eerder al een goede periode kende, maar die met de Noor Bjørn Johnson al een spits in huis heeft. Sparta Rotterdam overlegt Dick Advocaat als troef. Onder deze trainer zou Kramer zich een half jaar lang verder kunnen ontwikkelen, voordat hij de stap maakt naar een club in het buitenland.

Bron: Voetbal International
Fly-Over Leaderboard

17 reacties

   • Marco

    Ja maakte veel doelpunten maar voor de rest is het voor het team niet goed denk ik, en is het een onrust stoker fraser lag ook steeds overhoop met hem.

 1. Nick

  We hebben Johnson laat hem lekker staan! Daarachter hebben we een talent die in jong oranje voetbalt! We hebben kramer niet nodig al is het een goede spits voor ADO.

  Beantwoorden
  • rws

   Je kan hem er prima bij hebben. Hij is minimaal gelijk aan Johnson. En Ladan is er nog niet klaar voor om veel te spelen.

   Beantwoorden
  • Marco

   Dus je hebt niet staan juichen toen hij scoorde? Omdat hij zo’n waardeloze mentaliteit heeft? Wat een voetbaldomheid

   Beantwoorden
   • Alinam

    Wie heeft niet staan juichen, maar behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst… Zo te horen zou jij verhoek en bulikyn ook opstellen met ze loop rek omdat hij het eens goed deed. Hoe bedoel je voetbal domheid….

  • marco

   Voetbaldomheid omdat het in Den Haag telkens over arbeid/mentaliteit gaat, jij ziet blijkbaar liever een spits die 10 doelpunten maakt en zijn benen uit zijn lijf rent dan een spits als Kramer die er 15 in prikt en niet mee verdedigt. Kramer heeft in zijn laatste seizoen echt punten gepakt voor Ado, ga maar terugkijken. Bij Havenaar hetzelfde verhaal, voor Ado een topspits, waarvan ook werd gezegd dat hij niets deed.
   Arbeid/mentaliteit zie ik graag terug in de achterhoede/middenveld en voorin moeten ze gewoon scoren en krachten sparen voor de momenten.

   Beantwoorden
 2. Lang

  Alsjeblieft geen Kramer. Johnson jaagt heel wat af in de spits, Kramer gaat dat echt niet doen. Dat deed ie vroeger ook al niet, liet ie aan van Duinen over. Kramer en Becker voorin dan krijgt het middenveld het wel heel erg druk.

  Beantwoorden
  • Marco

   Wat een onzin. Een spits moet scoren en wordt niet opgesteld om te verdedigen. Dat gelul dat onze spitsen moeten blijven draven want dan hebben ze tenminste gewerkt. Doe mij liever een kramer die beslissende goals maakt en verder geen ruk doet dan een spits die van de arbeid moet hebben.

   Beantwoorden
   • Marco

    Los daarvan vind ik dat johnson het met de week beter doet. Voor zijn ontwikkeling, zeker als t maar voor een half jaar is, zou ik t niet doen.

 3. RoosjuhDH

  Volkomen eens met Lang. Johnson ligt volgens mij goed in de groep en werkt zich de pleuris. Kramertje lekker Sparta gaan helpen, doei!

  Beantwoorden
 4. Jap33

  Kramer was een topspits voor ADO, maar ik zie hem liever niet terug. Hij had een nare over het paard getilde mentaliteit en dat hebben we nu net niet nodig. Het is eibderlijk rustig na jaren ellende. We hebben een prima alternatief met Johnson en we hebben betere aanvallende spelers als de jaren met Kramer.

  Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.