Sparta moet zijn pijlen richten op een andere spits dan nummer één doelwit Michiel Kramer. De spits van Feyenoord heeft de leiding van de Kasteelclub laten weten niet in te gaan op hun aanbod en in deze fase van de transferwindow te willen wachten op andere opties.

Kramer zat zaterdag op uitnodiging van Sparta wel op de tribune bij Telstar, waar hij de Rotterdammers bij het debuut van Dick Advocaat met 1-0 onderuit zag gaan tegen de nummer vier van de Jupiler League.

Ook ADO Den Haag meldde zich opnieuw in de strijd om Kramer, maar zij wilden hem direct voor anderhalf jaar vastleggen, zodat hij komende zomer na een goed half jaar ook nog waarde zou vertegenwoordigen. De 29-jarige spits, die komende zomer bij Feyenoord uit zijn contract loopt, wil op dit punt in zijn carrière andere mogelijkheden afwachten.

Bron: De Telegraaf
GGH Media Leaderboard

11 reacties

 1. Ruud

  Gelukkig, teamspirit is op dit moment super dus moet er zeker geen Kramer bijkomen! En ik heb vertrouwen in Johnson, die gaat er nog wel een paar inprikken dit seizoen.

  Beantwoorden
 2. Jap33

  Kans is groot dat hij in de Arabische anonimiteit verdwijnt. Hij redt het niet meer op niveau en lijkt niet de balken te hebben er nog wat van te maken. Cashen en lanterfanten.. dat zal de nabije toekomst van Kramer worden.
  Jammer, want met wat minder ego was deze jongen een goede spits geworden.

  Beantwoorden
  • vakG

   zei je dat ook toen hij dat beslissende doelpunt scoorde ?? slimme opmerking de spelers zo noemen die ADO gered hebben …

   Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.