ADO Den Haag heeft zondag aan het uitduel met FC Groningen een punt overgehouden. Doelpunten leverde de wedstrijd niet op in het hoge noorden: 0-0. Als nummer acht behoudt ADO negen punten voorsprong op FC Groningen, dat op de dertiende plek staat. Bij het Haagse team verving assistent-coach Dirk Heesen de zieke hoofdtrainer Fons Groenendijk.

FC Groningen wacht nog steeds op de eerste overwinning in 2018. De thuisploeg zocht in de eerste helft voorzichtig naar een openingstreffer, maar tot echt grote kansen kwam de ploeg maar zelden. Tom van de Looi zag een kopbal gekeerd worden. Doelman Robert Zwinkels redde goed op een inzet van Tom van Weert. Aan de andere kant kreeg Bjørn Johnsen al vroeg een goede mogelijkheid.

Pas in de slotfase van de tweede helft leken beide ploegen meer risico te willen nemen, ook omdat er meer ruimte ontstond. Invaller Kasper Larsen zag zijn kopbal op een corner gestopt worden door Zwinkels. Aan de andere kant redde Sergio Padt op een inzet van Johnsen. Van Weert kreeg vlak voor tijd nog een grote kans om de fraaie voorzet van Ajdin Hrustic te verzilveren, maar de spits wist zijn voet niet tegen de bal te zetten.

Bron: Omroep West
Brody’s leaderboard

2 reacties

 1. Pietje Leeflang

  Zaai? wat een onzin…
  Of wilje onzin zaaien met zo’n koprol?

  Ik vond het juist spannend en belangrijker nog, onze jongens goed spelen.

  Dat de bal niet lekker viel, shit happens…

  OP

  Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.