Shaquille Pinas maakt niet langer deel uit van de A-selectie van ADO Den Haag. De jonge verdediger is per direct teruggezet naar het tweede elftal, meldt ADO dinsdagmiddag via de officiële kanalen.

Afgelopen zomer maakte Pinas (19) de overstap van FC Dordrecht naar ADO Den Haag. Dit seizoen liet Fons Groenendijk hem vijf keer meespelen in de Eredivisie. ADO is tevreden over Pinas en wil graag langer met hem door. Beide partijen worden het echter niet eens over een contract.

‘ADO Den Haag wilde graag verder met de 19-jarige verdediger, maar de gesprekken leverden niet het gewenste resultaat op’, meldt de huidige nummer acht van de Eredivisie in een kort statement op de website. ‘Daardoor is besloten om Pinas terug te schuiven naar ADO Den Haag 2.’

Pinas lijkt zijn laatste wedstrijd voor ADO dus reeds te hebben gespeeld.

Bron: Voetbalprimeur
Fly-Over Leaderboard

8 reacties

 1. T v.d. Vlist

  Terecht dat hij wordt terug gezet is op amateur basis gekomen. Hij zal best wel een redelijk aanbod gekregen hebben. Maar ik denken dat zijn makelaar het onderste uit de kan heeft willen halen om er zelf ook nog iets aan te verdienen. Pinas heeft 4 of 5 invalbeurten gehad en deed het niet onaardig voor een jochie van 19 maar was hij nu echt beter dan de rest????????

  Beantwoorden
 2. Andre

  Het is graag of niet, je krijgt je kans je loopbaan uit het slop te halen en dan moet je investeren en niet gelijk graaie n. Kortom goede actie van ADO

  Beantwoorden
 3. Nick

  Je weet natuurlijk niet wat er werkelijk zich afspeelt.. wel vreemd een rechtsback die niet wilt verlengen en nu weer een talent die zo de deur uit gaat lopen.. het kan aan de jongens liggen hoor.. maar ik sluit ook niet uit dat ons ADO weer lekker aan het klungelen is.. wat de reden ook is het blijft klote dat die spelers gewoon de deur uitwandelen

  Beantwoorden
 4. 078

  Tja je moet blij zijn dat ado je contract wil verlengen je ben nog jong je kan bij ado lekker minuten maken in de eredivisie

  Beantwoorden
 5. Jap33

  19 jaar en geen eredivisie ervaring. Dan mag je dankbaar zijn dat je de kans krijgt o p dit niveau te voetballen. Ook al verdien je 2 aardbeien en een zak uien. Wie van 19 verdient er nu een hoop geld???
  Oké, we weten niet wat er werkelijk speelt maar deze actie kan Pinas zijn voetbalcarrière kosten. Voor buitenstaanders als ik ooit het heel dom. Ik ben benieuwd wat er werkelijk speelt.
  Ik ben zeker blij dat ADO geen dure contracten aanbiedt. Mensen die alleen maar in beweging komen als ze een zak geld zien, zijn geen knip voor de neus waard.

  Beantwoorden
 6. van Rijsbergen

  Begrijp die jongen niet,nu heb je een vaste inkomen,ik zou het zeker pakken of wil je een zwerf bestaan gaan opbouwen.

  Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.