De wedstrijd tegen Sparta Rotterdam was niet goed vorige week, de wedstrijd tegen NAC Breda zaterdagavond ook niet. ADO Den Haag verloor thuis met 0-2 van de Brabanders.

ADO speelde niet goed tegen NAC. De Bredanaars kwamen op 0-1 nadat Mounir El Allouchi de bal onderschepte en scoorde. Thierry Ambrose mocht vijf minuen voor rust aanleggen voor een strafschop en schoot de 0-2 binnen. De penalty werd gegeven door scheidsrechter Danny Makkelie na een overtreding van Wilfried Kanon. Kanon kreeg rood. Het was zijn tweede rode kaart van het seizoen.

Na rust werd de wedstrijd tijdelijk stilgelegd door Makkelie. Ondanks herhaaldelijke oproepen van de stadionspeaker staakten de toeschouwers hun spreekkoren niet en dus legde Makkelie het spel voor ruim vijf minuten stil. Tom Beugelsdijk maakte dat niet meer mee als veldspeler. Hij viel aan het einde van de eerste helft uit met een hamstringblessure. Ook Tyronne Ebuehi haalde het einde niet. De rechtsback kampte met liesklachten.

Achtste plek
ADO aast op de achtste plek in de eredivisie. Die positie geeft aan het einde van het seizoen recht op deelname aan de play-offs waarin een ticket voor de Europa League te verdienen is. Bij winst had ADO drie punten voorsprong op de concurrentie gehad. Nu blijven ADO, Heracles Almelo, SC Heerenveen, VVV-Venlo en Excelsior rond die plek staan. NAC Breda is de nummer veertien van de eredivisie.

Bron: Omroep West
GGH Media Leaderboard

12 reacties

 1. Jap33

  Als je je kansen niet maakt wij je niet. Makkalie zat er naast bij die pingel, maar ADO heeft zat mogelijkheden gehad om hier niet te verliezen . Dat hebben ze nagelaten. Ook hebben ze zich laten afbluffen en opnaaien door een slim NAC met sterke spitsen die ook graag op de grond duikelen. Al met al avond om gauw te vergeten.

  Beantwoorden
  • Wievriezenwenumaarweeresinn?

   Al zat die lowlife kakkelie goed, dan nog verwacht ik gelijkheid van kutnvb fluiters, en niet altijd dat die eikels met een fluitje TEGEN ADO zijn.
   Helemaal flabbengasted en teleurgesteld ben ik van de stille & opvallend apathisch houding van het bestuur van ADO. Deze mannen kan en wil ik niet meer ‘ons’ bestuur noemen.
   Dit soort bestuurlijk onvermogen om voor onze club (niet) op te komen moet ‘ons’ stadion vol krijgen? Denkie zelf?

   Waar is de tijd toch gebleven dat 3 corners een penalty was?
   En dat er helemaal kakkerlie was met een tyfus fluitje?
   En geen tyfus idioote knvb?
   Zalig ballen was het toen heerlijk

   Beantwoorden
 2. Wievriezenwenumaarweeresinn?

  dunny makkelie
  wat heeft zo’n gluip in de Haag te zoeken?
  Oh, ja ‘ons’ (?) bestuur… hoezo ons bestuur?

  Beantwoorden
 3. Maxwin

  0 punten tegen Sparta en NAC is heel slecht. De boys krijgen toch geen sterallures? Als er geen 100% inzet is stelt ADO weinig voor en is het een niveau degradatiekandidaat. Natuurlijk was de rode kaart erg zwaar bestraft. De actie van Kanon was gewoon dom. Als er een kans was op play-offs was dat nu geweest. Helaas gaat het seizoen als een nachtkaars uit. Met een geluk dat ADO veilig is dit jaar. Dat is al luxe….

  Beantwoorden
  • Haagsicoon

   Het seizoen gaat nog lang niet als een nachtkaars uit als Heerenveen verliest vandaag sta je nog steeds 8e.
   Na een goede periode zit men even in een mindere fase gebeurt elke club wel eens.
   Tja zowel gister als tegen Sparta willen de ballen er niet in ach shit happens.

   Beantwoorden
   • Maxwin

    Dan moeten ze zich 100% inzetten. En ze moeten meer scoren dan nu het geval is.

 4. gekke dirk

  hij wilde zeker zijn record verbeteren toen die denhaag-feyenoord 13 gele kaarten gaf, mafketel.

  Beantwoorden
 5. van Rijsbergen

  Ik hoor al tijden dat Becker niks is,maar Hooi is ook niks wat een ego trippen is dat zeg,je speelt in team verband,anders moet je tafelvoetbal gaan spelen,geselecteerd voor Suriname lekker gaan op een enkeltje en nooit meer terug komen,als dat lukt neem Becker dan gelijk mee.

  Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.