ADO Den Haag heeft in een benefietwedstrijd het hoofd moeten buigen voor Feyenoord. Het duel in de Kuip werd woensdagavond met 4-0 gewonnen door de regerend landskampioen uit Rotterdam. Halverwege stonden de Hagenaars al met 3-0 achter.

John Goossens maakte zijn eerste minuten in het shirt van ADO. De middenvelder tekende deze maand een contract, waarmee hij tot de zomer van 2019 aan de Haagse club verbonden is. Hij kreeg een basisplaats van coach Fons Groenendijk, evenals onder anderen reservekeeper Indy Groothuizen.

Het doel van de wedstrijd was om zoveel mogelijk geld op te halen voor baanbrekend onderzoek tegen alvleesklierkanker. De opbrengt gaat naar de stichting ‘Overleven met Alveesklierkanker’ van professor Casper van Eijck, oncoloog en clubarts bij Feyenoord.

Bron: Omroep West
GGH Media Leaderboard

4 reacties

 1. Willem

  Wat kun je hier over zeggen, is voor een goed doel, maar jezus, je verwacht toch wel iets meer van de spelers die eraan moeten komen.
  Ik zeg het niet, maar met recht was dit een tyfus wedstrijd, hou ik het netjes.

  Maar ach, voor een goed doel je eigen dan maar een beetje te kijk laten zetten zullen we dan maar zeggen. Gaat om het geld wat binnenkomt, als dat een miljoen mag zijn (en hopelijk meer) , dan okay. Maar voor de supporters die er waren is en was dit hopeloos KUT.
  Waardering dat jullie er waren.

  Beantwoorden
 2. rick

  ach we hebben gelachen toch??
  maar eerlijk is eerlijk wat was de verdediging slecht de eerste helft!!!!

  Beantwoorden
 3. Marco

  Jammer dit en ook wel een beetje genant, hopelijk kan Groenendijk dit gebruiken om ze op scherp te zetten volgende week tegen AZ. Als je dan niet 100% gemotiveerd bent, wordt het ook een nulletje of 4 voor AZ.

  Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.