0-3 was de duidelijke eindstand zaterdagavond bij ADO Den Haag – AZ. De Alkmaarders waren een maatje te groot voor de thuisploeg. De wedstrijd was saai. Vooral in de tweede helft gebeurde geen fluit. Dat komt mede omdat de eindstand toen al was bereikt.

Beide ploegen gingen rusten met een 0-3 stand. Als AZ al zijn kansen had benut, was de ruststand 0-6 geweest. Achtereenvolgens scoorden Wout Weghorst, Oussama Idrissi en Alireza Jahanbakhsh in de eerste helft.

Na rust kreeg alleen Lex Immers een goede kans. Tyronne Ebuehi keerde bij ADO terug in de basis na een blessure, maar viel tegen AZ opnieuw geblesseerd uit. Deze maal met een liesblessure. Over de ernst is nog niks bekend.

Bron: Omroep West
Fly-Over Leaderboard

11 reacties

 1. Jap33

  Eerste helft volledig weggetikt. De grote jongens tegen de kleine kleuters. Beugelsdijk wordt nodig gemist. Tweede helft deden ze hun best om in al verloren wedstrijd een doelpuntje te maken. El Kayati was echt verschrikkelijk slecht zeg.. goeie morgen.. Goppel was lichtpuntje. Helaas… hopen volgende wedstrijd weer wat beter van ADO kant.

  Beantwoorden
  • Makkeliestadionverbod

   Sinds wij ‘omhoog kijken’ gaat alles volslagen fout.

   Hierbij is El Kayati een schrijnend voorbeeld van.
   Sinds de winterstop is hij aan vervanging toe, bijv. door Monsieur E. Duplan.
   Men kan waardeloze genomen vrije trappen / corners niet iemand anders schuld geven dan de nemer ervan.

   En Johnson bakt er ook helemaal nix van, vooraan dus geen aanspeelpunt, er is gewoon geen evenwicht meer in het 11-tal.
   Tja een keertje skoren, en daar gaan we weer… wat een spitz! man ofdah metch, nauw ik vind van niet.
   Ik mag wel auwerwetz zijn maar een ‘spitz’ dient uiteraard te skoren hehe, met je eens daar izzy voor, maar een balletje ophalen of mee-verdedigen (als het kan/moet) maakt je pas een echte spitz.
   Ook niet een (kop-) duel schuwen zoals onze Johnson vaak doet.

   Wat Ebuehi betreft, niet meer opstellen, die loopt toch gratis weg na de komende 5 wedstrijden.
   Geef toch anderen wedstrijd ervaring, simpel toch?
   Makkie

   Beantwoorden
 2. Rick

  Waarom speelt die kuipers bij ado? Elke wedstrijd zo waanzinnig slecht en fonsie zou maatregelen nemen na de nederlaag van fey…..

  Beantwoorden
 3. van Rijsbergen

  Wat doet die Kuipers daar op het veld,volgens mij kan hij ternauwernood de 3e divisie aan,wat een sukkel is dat zeg,trouwens het hele team draaide slecht niemand uitgezonderd.

  Beantwoorden
   • Haagsicoon

    Tja hij kan ook Bakker in de verdediging zetten en Gorter op het middenveld maar ja dan hebben jullie weer wat te zeiken.Dus eigenlijk loopt het team niet zonder Beugelsdijk in de verdediging.
    En maar zeiken op Kuipers de rest speelden de sterren van de hemel natuurlijk.Altijd makkelijk om een speler de schuld te geven vraag me af of de meeste hier wel de wedstrijden goed volgen.

 4. Maxwin

  Alle 13.115 toeschouwers zijn weer getrakteerd op een stelletje lampegasten zonder inzet en een gatenkaas achterin. 0 voor en 7 tegen voor de ploeg die zogenaamd meedoen voor de play-offs…. Fons heeft een hoop werk te doen. Laat die Kuipers er in ieder geval uit. Die laat nog niks goeds zien. Nu niet weer gelijk zeiken over Johnson. Die heeft er met zijn beperkingen wel 12 in liggen. Jammer trouwens dat Fran Sol niet bij ADO speelt. Let je een beetje op van As? Volgende week tegen Utrecht dan maar herstel laten zien.

  Beantwoorden
  • Haagsicoon

   Ach de eerste helft was niet eens zo slecht en gatenkaas achterin is dom gelul er gaat wel wat aan vooraf natuurlijk.
   Een AZ is gewoon de beste voetballende ploeg in de eredivisie en die van As let wel op hoor het houd op als je spelers niets kan bieden om voor Ado Den Haag te voetballen.En mee doen voor play-offs is gewoon een feit als je 8e staat maar AZ is gewoon een maatje te groot heel simpel.

   Beantwoorden
  • Ron

   Wat n gezeur zeg. U was er in 2000 ook bij neem ik aan? 3e van onderen 1e divisie….. dus een beetje in het goede perspectief mag best. Ja ze.speelden slecht. Maar AZ was ook heel goed. T is voetbal.

   Beantwoorden
 5. Karel

  Vond ADO ook niet zo slecht,Kuipers had beter moeten verdedigen bij 1e kans van AZ en de 2 en 3 -0 tja die kunnen gewoon vallen,beetje Lucky goals.Falkenburg,Al Khyati en Kuipers waren zeer matig en JÚIST bij ADO moet iedereen in de wedstrijd zitten om tot resultaat te komen.

  Beantwoorden
  • Ron

   Precies. Niet vergeten dat de club eigenlijk heel behoorlijk meedoet. En nu een keer een zeperd. Jammer dan, kan gebeuren.

   Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.