ADO Den Haag heeft een mondeling akkoord bereikt met Shaquille Pinas over een contract voor drie seizoenen. Het defensieve talent weigerde aanvankelijk zijn handtekening onder een verbintenis te zetten en waande zich in de belangstelling van AZ, FC Utrecht en FC Twente.

De twintigjarige centrale verdediger kwam vorige zomer over van de beloften van FC Dordrecht en greep op amateurbasis zijn kans in het eerste elftal van ADO. Na vijf duels in de Eredivisie werd Pinas echter uit de selectie gezet, omdat de onderhandelingen met de club over een contractverlenging stukliepen.

Daardoor leek Pinas gratis de deur uit te lopen. AZ, Utrecht en Twente hielden de situatie in de gaten, maar grijpen mis. ADO ging weer in gesprek met het talent en zijn entourage en nu is de ommezwaai compleet: Pinas tekent binnenkort een contract tot medio 2021.

Bron: Voetbal International

13 reacties

 1. Wim

  Twente is hooguit subtop eerste divisie…
  Voor AZ en Utrecht klopt de bewering wel.
  Ik hoop dat beiden (ADO en Pinas) er veel plezier aan mogen beleven volgend seizoen.

  Beantwoorden
 2. Vakkie G

  wat een beleid!!! die jongen had al maanden moeten spelen en ervaring op doen in het eerste!!!!! omdat koeman ooit een speler eruit liet die niet wilde tekenen vergald van as dus de talenten?? dus je hebt een getalenteerde back lopen en dan zet je die ernaast door randzaken fijn beleid!!!

  Beantwoorden
 3. rws

  Ondanks het drankorgel van Ass toch een contract ondertekend. Had door die van Ass bijna voor niets weggelopen, net zoals Ebuehi nu voor niets de deur uitloopt omdat die idioot te laat is met onderhandelen. Om nog maar te zwijgen over de talenten die vorig jaar vertrokken zijn omdat ze geen of geen goede aanbieding kregen. de Boer is nu de beste keeper van de eerste divisie en Jerdy Schouten gaat binnen 1 jaar van de eerste naar de eredivisie. Bedankt van Ass…..en rot op……

  Beantwoorden
  • Marco

   Jezus wat ben jij negatief man!! Van as heeft in roerige tijden vorig jaar de uitdaging opgepakt en met beperkte middelen moeten werken. Je kunt Björn johnson toch geen slechte zet noemen??
   Verder is t goed dat de club een signaal afgeeft richting zo een Pinas. Die begon na een paar goede wedstrijden gelijk moeilijk te doen. Fijn dat ze er nu uit zijn maar je moet als club je niet gek laten maken door jongens die een paar goede wedstrijden ballen.

   Beantwoorden
   • Vakkie G

    grappenmaker…. van AS heeft helemaal niets bij ADO gepresteerd behalve het bier opgezopen en Pinas moeilijk doen??? dacht eerder dat het bestuur behoorlijk op zijn pikkies waren getrapt toen die vader van die jongen om meer bedenk tijd vroeg!!!! welke speler is door van As binnengehaald dan??? johnson werd aangeboden door makerlaars hoor

   • rick

    zie jij in dit persbericht ergens de naam van AS??? nee die mocht hier niet bij zijn want die had de eerste ontmoeting de waarheid hier en daar goed verdraaid!!!! door ingrijpen van anderen is dat als nog goed gekomen! de vader vroeg meer bedenktijd meer niet en die jongen werd op voordracht van as er uit gekegeld…misschien snap je nu waarom ik van as totaal niet ziet zitten altijd staat hij vooraan maar als het mis gaat ligt die achter de bar

 4. Marco

  Kun je aangeven wie er naar jouw idee wel gepresteerd heeft op die positie? Met wie was jij wel tevreden?
  Los daarvan krijgt een TD continue spelers aangeboden. Zo ook johnson. Als dat een flop was geworden had t wel aan van as gelegen waarschijnlijk…
  Ik ben niet voor of tegen van As. Volgens mij doet hij zijn werk, heeft ervaring en wilde net als Fons in ADO stappen toen niemand durfde. Waarom dan dat anti van As gevoel?

  Beantwoorden
  • rick070

   van As loopt al jaren te leuren om een baantje bij ADO was het vriendje van Stein .
   En van as is ook verantwoordelijk voor het weglopen of sturen van hele goede speler….inderdaad de boer en hector en kasteneer enzenz dus goed werk??? nee loopt graag op de voorgrond ..teveel.

   Beantwoorden
   • Marco

    Ja hoe erg is het dat je een baantje zoekt? Dat doen heel veel mensen in de voetballerij. Sinds dat Van As bij Ado werkt heeft hij o.a. Groenendijk aangesteld en verschillende spelers gehaald en gehouden die het goed doen. Door het aanstellen van Groenendijk is Ado vorig jaar veilig geweest en daarna is er doorgepakt met een bredere en betere selectie. Je kunt inzoomen op de dingen die Van As niet goed doet maar kijk ook eens wat hij wel bereikt heeft. Er is een anti van As lobby lijkt het wel, hij kan niks goed doen en zijn presentatie staat ook mensen tegen. Maar uiteindelijk tellen de resultaten en die staan gewoon. Daar kun je niet om heen en ook niet om de rol die van As heeft gehad. We hadden bijna de topscorer van Nederland in huis gehad. Kishna vorig jaar, Immers weer terug, Kanon behouden. Blijf maar lekker op de namen inzoomen die hij heeft laten lopen, dan zal er nooit iemand het goed doen op die positie.

  • supporter

   Sterk! Ben ik het mee eens. Als ik de anderen zo hoor hebben die meer info en dient Van As wel in de gaten gehouden te worden. Maar vooralsnog, iedereen mag fouten maken, alleen leer ervan. Dus ik geef de voordeel van de twijfel.

   Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.