ADO Den Haag heeft een mooi seizoen afgesloten met een 2-1 nederlaag tegen Vitesse. Door het resultaat is ADO uitgeschakeld voor de finale van de play-offs en maakt daardoor geen kans meer op Europees voetbal. In de eerste wedstrijd werd het 2-5 voor Vitesse. Nasser El Khayati maakte het Haagse doelpunt. In de reguliere competitie haalde ADO een nette zevende plaats.

Vitesse was de betere ploeg in de eerste helft en kwam via Matavz op voorsprong. ADO probeerde er wel wat tegenover te zetten maar te veel spelers hadden last van het zware seizoen. Zo moest Bjørn Johnsen met pijntjes naar de kant en speelde Bas Kuipers noodgedwongen als rechtsback. Omdat Vitesse zeker was van een plaats in de finale leek de tweede helft op een zomeravondvoetbalpotje. Na precies negentig minuten floot scheidrechter Kevin Blom dan ook voor het einde.

Bron: Omroep West
Fly-Over Leaderboard

3 reacties

 1. Maxwin

  Wat doet die Bas Kuipers in godsnaam in het betaalde voetbal. Die kan helemaal niks. Kanon blijft mijn topper en rots in de branding. Hopelijk blijft hij behouden, anders wordt het moeilijk.

  Beantwoorden
 2. Wievriezenwenumaarweeresinn?

  Bedankt Mijnheer Becker
  Ga terug naar 020 voordat je per ongeluk haags gaat lullen…
  Wat was jij lui vandaag, siesta niet gedaan?
  Blijf lekkah eh lekker in slaap

  Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.