Het moet wel heel raar lopen wil Tom Beugelsdijk komend seizoen niet uitkomen in het shirt van ADO Den Haag. De verdediger is in het bezit van een aflopend contract, maar gaat hoogstwaarschijnlijk voor drie seizoenen bijtekenen. ‘Mijn zaakwaarnemer en de club zijn in een vergevorderd stadium. Het kan nooit lang duren’, vertelt hij voor de camera van Omroep West.

‘Op 23 mei begint mijn vakantie, dus daarvoor wil ik het wel echt weten. Misschien dat het zelfs nog wel voor die tijd bekend wordt.’ De publiekslieveling komt uit de jeugdopleiding van ADO Den Haag en speelde tweemaal buiten de deur. Eén periode werd hij verhuurd aan FC Dordrecht en later speelde hij één seizoen voor FSV Frankfurt.

Bron: Omroep West
GGH Media Leaderboard

6 reacties

 1. Maxwin

  Leuk voor Tommie, maar hij blijft natuurlijk wel een beperkte verdediger. Ondanks dat hij natuurlijk wel een cultheld is.

  Beantwoorden
 2. Jap33

  Goed van de club. Misschien een beperkte verdediger maar hij past zo goed bij ADO en is evenals Immers een man waarvoor je als Hagenees naar het stadion komt. Jongens zoals we ze eind jaren 80 ook hadden. Geen toppers qua talent maar toppers als mens en top voor de ADO!
  Beugel was dit seizoen trouwens prima!

  Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.