Tom Beugelsdijk heeft zijn contract bij ADO Den Haag met drie seizoenen verlengd. De verdediger was in het bezit van een aflopend contract, maar ligt nu vast tot de zomer van 2021. Dat maakt Beugelsdijk donderdagochtend zelf op kenmerkende wijze bekend via een video op de socialmediakanalen van zijn club.

“Ik heb helaas slecht nieuws: jullie moeten de aankomende drie jaar naar deze kop kijken”, grapt Beugelsdijk. “Ik ben onwijs trots dat ik voor deze club mag spelen. Ik ben superblij om voor drie seizoenen te mogen bijtekenen.” De contractverlenging van Beugelsdijk is geen verrassing, want zaterdag vertelde hij aan Omroep West al dat een akkoord ophanden was. “Mijn zaakwaarnemer en de club zijn in een vergevorderd stadium. Het kan nooit lang duren”, zei hij toen.

De publiekslieveling komt uit de jeugdopleiding van ADO Den Haag en speelde in totaal 133 competitieduels voor de club. Hij debuteerde in 2012 voor ADO, nadat de Hagenaars hem daarvoor twee seizoenen hadden verhuurd aan FC Dordrecht. In 2014 maakte Beugelsdijk de overstap naar FSV Frankfurt, waar hij een seizoen bleef. In augustus 2015 keerde de mandekker weer terug op het oude nest.

Bron: Voetbalzone
GGH Media Leaderboard

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.