ADO Den Haag kan fluiten naar de komst van Deyovaisio Zeefuik. De rechtsback van Ajax heeft de Haagse club afgezegd.

Dat laat ADO-trainer Fons Groenendijk weten in TV West Sport. “Hij heeft inmiddels een andere keuze gemaakt en komt niet naar ADO”, geeft Groenendijk toe. ADO is op zoek naar een vervanger voor Tyronne Ebuehi, die niet gaat verlengen in Den Haag. Doordat ook Trevor David lijkt te vertrekken, is de nood hoog bij ADO.

Ook Hidde Ter Avest (FC Twente) en Ricardo van Rhijn (Club Brugge) worden aan ADO gelinkt. Groenendijk zegt niet gesproken te hebben met beide spelers. “Ricardo heeft zijn sporen verdiend. Hij zou niet misstaan bij ADO Den Haag, maar dit soort spelers heeft vaak nog andere plannen.”

Vooralsnog lijkt het erop dat Zeefuik ook komend seizoen voor FC Groningen speelt. De rechtsback werd afgelopen winter al verhuurd aan de Eredivisie-club en kan daar een contract signeren. Zeefuik sprak echter ook met ADO.

Bron: Voetbalprimeur
GGH Media Leaderboard

8 reacties

 1. rws

  Ik snap niet dat Trevor David geen contract krijgt aangeboden. Maar wat verwacht je met die van ass…..

  Beantwoorden
  • Hollander070

   Van ass is prima bezig snap je reactie niet zo , verder zou ik me best doen ter avest binnen te halen ,heeft een goede dribbel is snel en bal vast van ass aan de slag

   Beantwoorden
  • Ron

   Verwacht geen wonderen. Van As is heel behoorlijk bezig dus die.man verdient echt meer krediet.

   Beantwoorden
  • Haagsicoon

   Die zal vast wel een contract aangeboden krijgen tenminste als hij zelf wil blijven natuurlijk.
   Men denkt dat het altijd maar aan van As ligt als spelers weg willen of niet willen bijtekenen houd het op zo simpel is het.

   Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.