De kans is groot dat het Haagse avontuur van Bjørn Johnsen tot één seizoen beperkt blijft. Er is veel buitenlandse belangstelling voor de international van Noorwegen.

Een officieel bod ligt er nog niet op tafel bij ADO Den Haag, maar de groen-gelen verwachten dat de interesse op korte termijn concreet wordt. Johnsen heeft intern aangegeven dat hij graag een stap wil maken.

Johnsen kwam een jaar geleden transfervrij over van Heart of Midlothian en maakte sindsdien negentien doelpunten, waardoor hij als tweede eindigde op de topscorerslijst van de Eredivisie. Johnsen heeft nog een contract voor twee seizoenen in het Cars Jeans Stadion. Verder houdt ADO ook rekening met een transfer van Wilfried Kanon.

Meijers
Het contract van aanvoerder Aaron Meijers loopt over een maand af. De gesprekken tussen ADO en de linksback verkeren al geruime tijd in een impasse, waardoor de club zich inmiddels op zijn positie oriënteert op een vervanger.

Bron: Voetbal International
Brody’s leaderboard

5 reacties

 1. Marc

  Zou jammer zijn als hij weg zou gaan, maar wel reëel. Er komt vast wel een opvolger, zoals we de laatste jaren steeds hebben gehad (Havenaar/Kramer).

  (Dik) Geld pakken en door investeren, strik erom heen… het is niet anders. Bedankt voor je 19 doelpunten.

  Beantwoorden
 2. Maxwin

  Dat wordt een erg moeilijk seizoen. Helemaal als Kanon weggaat. Gelukkig is er aanwas vanuit de JL waar ADO wel boven zou moeten blijven. Ik hoor alleen maar over vertrekkende spelers en spelers die niet willen komen. Weet iemand waarmee ze concreet bezig zijn? Zou wel moeten…!

  Beantwoorden
  • Haagsicoon

   Ze willen een rechtsback,middenvelder en een spits erbij op de huidige selectie.Weet wel dat Groendijk graag Malone wil terug halen en wie er daadwerkelijk gaan vertrekken weet nog niemand.
   En overhaast spelers halen heeft geen zin we zagen het bij Roda vorig jaar de een na de andere speler werd binnen gehaald en iedereen riep dat de club lekker bezig was en zie het eindresultaat.

   Beantwoorden
 3. peter

  als al die spelers weggaan dan wordt het komende seizoen geen 7e
  plaats maar vele vele lager

  Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.