ADO Den Haag heeft de oefenwedstrijd met 0-2 verloren van FC Dordrecht. Beide Dordtse doelpunten op het terrein van Laakkwartier werden na rust gemaakt. ADO was beter en had de meeste kansen maar vergat de trekker over te halen.

Voorafgaand aan de wedstrijd brachten de spelers een eerbetoon aan supporter Harm Huttinga. Ze droegen een spandoek het veld op met daarop geschreven: ‘Harm, You’ll Never Walk Alone’.

De eerste helft vielen er geen doelpunten. Wel werd er een doelpunt van ADO onterecht afgekeurd vanwege buitenspel. Ook was het bijzonder dat de scheidsrechter met een zogeheten eye-tracking-bril floot. Dit zodat na de wedstrijd zijn kijkgedrag kan worden onderzocht.

ADO verliest na rust
ADO kwam tien minuten na rust op achterstand. Deze achterstand werd vijf minuten voor tijd vergroot. Abdullah Achahbar kon profiteren van een counter nadat Donny Gorter en Trevor David op het middenveld tegen elkaar botsten.

Komende zaterdag oefent de residentieclub wederom bij Laakkwartier dan tegen Top Oss.

Bron: Omroep West
GGH Media Leaderboard

6 reacties

 1. Generaal pardon

  Wat een schande zeg eerst van Goes ( amateurs) verliezen en nu weer van een Jupiler ploeg. Dit geeft veel vertrouwen voor de start van de competitie,

  Beantwoorden
 2. Maxwin

  Die Gorter moet nooit meer opgesteld worden. Deze loser zal niet eens mee kunnen in de hoofdklasse. Lekker bezig ADO, al zijn het maar oefenwedstrijden. Emmen thuis wordt moeilijk…

  Beantwoorden
 3. RAW

  Drama joh. Waarschijnlijk ook onrustig tot 1 september, het begin is heel belangrijk dit jaar gezien het programma, dus snel rust is een must!!!!

  Beantwoorden
 4. Marc

  Relax mensen… Voorlopig is nog bijna de hele selectie van vorig seizoen in tact. Er lopen nu spelers rond die normaal geen speelminuten krijgen. De oefencampagne is juist om te leren en worden er dingen uitgeprobeerd. We zijn echt niet slechter dan Emmen & Fortuna. Positief mensen!

  Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.