ADO Den Haag is er niet in geslaagd het oefenduel tegen eerstedivionist TOP Oss te winnen. Hoewel de Haagse ploeg vooral in de eerste helft behoorlijk wat kansen kreeg, gingen de mannen van trainer Fons Groenendijk op het veld van Laakkwartier met 0-3 onderuit tegen de Brabanders.

Groenendijk kon in de achtste oefenwedstrijd van de voorbereiding weer beschikken over Bjorn Johnsen. De spits, die in de belangstelling van AZ staat, kampte de voorbije weken met problemen aan zijn enkel. Het leek de goede kant op te gaan met de Noor, maar na een half uur bleek dat Johnsen uiteindelijk niet fit genoeg was.

Op dat moment keek ADO al tegen een 0-1 achterstand aan. Door een defensieve fout van Shaquille Pinas kon TOP Oss-speler Huseyin Dogan al na twee minuten spelen vrij eenvoudig binnenschieten. Daarna waren er voldoende mogelijkheden voor ADO op de 1-1, maar die viel niet.

Delano Ladan
De problemen aan de Haagse zijde werden in de tweede helft alleen maar groter. Delano Ladan, die net als Hennos Asmelash door ADO verhuurd wordt aan Oss, tekende ruim vijf minuten na rust voor de 0-2. Groenendijk voerde vervolgens de nodige wissels door, maar dat leidde niet tot doelpunten. Akram Salhi bepaalde uiteindelijk de eindstand op 0-3.

Bron: Omroep West
Fly-Over Leaderboard

één antwoord

  1. Maxwin

    Goed zo mannen! Die donderspeech van Fonsie heeft duidelijk geholpen. Dordrecht en Top Oss waren met 5-0 te sterk voor het Cars Jeans campingelftal. Ga zo door, dan zit het stadion straks lekker vol tegen Emmen.

    Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.