ADO Den Haag heeft zich versterkt met Dion Malone. De 29-jarige middenvelder, die ook als rechtsback uit de voeten kan, tekent voor twee seizoenen en komt transfervrij naar Den Haag.

De overgang van Malone hing al enige tijd in de lucht. Eerder liet hij tegenover Omroep West weten dat ‘persoonlijke dingen voor vertraging zorgen’. Malone speelde van 2012 tot 2017 al voor ADO Den Haag. Hij kwam toen 129 wedstrijden binnen de lijnen en scoorde daarin vijf doelpunten.

Het afgelopen seizoen speelde Malone voor FK Qabala uit Azerbeidzjan. Daar werd zijn contract in juni van dit jaar ontbonden. Manager Voetbalzaken Jeffrey van As hoopte de komst van Malone al een tijdje te kunnen afronden, stelt de club in een verklaring. Hij is dan ook blij dat dit is gelukt. Van As: ‘We weten heel goed welke kwaliteiten we in huis halen met Dion. Hij is een fysiek sterke en veelzijdige speler, die op het middenveld en eventueel ook als rechtsachter kan spelen. Met zijn komst neemt de concurrentie op deze posities toe en kunnen we op diverse manieren spelen.’

Bron: Omroep West

één antwoord

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.