SC Heerenveen heeft met ADO Den Haag een overeenkomst bereikt over een transfer van Henk Veerman, weet FeanOnline. Alleen een persoonlijk akkoord tussen de spits en de Hagenezen en een medische keuring staan een overgang nog in de weg.

Veerman had zelf in eerste instantie zijn zinnen gezet op een overgang naar FC Utrecht, maar dat bleek een onhaalbare kaart. Voor de 27-jarige Volendammer is ADO Den Haag een uitstekend alternatief, waar hij bovendien wordt gehaald als eerste spits.

Naar verluidt is er met de transfer een bedrag gemoeid van circa vijf ton. Veerman had in het Abe Lenstra Stadion nog een eenjarig contract tot 2019.

Bron: FeanOnline
Fly-Over Leaderboard

9 reacties

 1. peter

  ik zie het ook best zitten. Van harte welkom, ondanks dat Veerman zijn contract niet uitdient, net als Johnson.

  Beantwoorden
 2. Rick

  Weer een wasseneus dus …van as doe eens wat voor geld veerman naar st Pauli gvd worden de mensen weer belazerd!!!

  Beantwoorden
 3. vakkie g

  Was ook te verwachten Emmen kon de zes ton niet betalen utrecht vond hem te duur en ado dacht dat ze voor 4.5 ton hem wel binnen zouden halen … veel storm in een glas water dus….en dan zeker heerenveen de schuld geven!! In mei was al bekend dat Veerman 6.5 ton koste dus waarom dit bestuur het de wereld in gooidt dat ze hem kopen ??? die conclusie moet je zelf maar trekken!!!!!!

  Beantwoorden
 4. Nick

  Ik denk dat Heerenveen het spel gewoon slim speelt. Ze weten van intresse van meerdere clubs dus schroeven ze de prijs wat omhoog, hoogste bieder mag onderhandelen met Veerman. Als Ado sneller concreet had geworden dan had hij al op het trainingsveld gestaan..
  Wel balen, we willen gewoon een goede spits en dat is Henk!

  Beantwoorden
 5. Rijsbergen

  Dat gesteggel over Henk Veerman,Jonhson voor statiegeld prijs weg en dat AZ genoeg geld heeft binnen gehaald voor die Marokkaan en Weghorst,misschien kunnen we Jeffrey van As in de Statiegeld automaat proppen,en kijken wat er daar van uitkomst,dan kunnen we daar misschien ,n spits voor aankopen,ben bang dat er niet veel uitkomst,ze hadden gewoon voet bij stuk moeten houden over de transfer som voor Johnson,niks statiegeld bedragen,gewoon 4000,000moeten vragen.Johnson best een aardige voetballer bij ons hoop dat hij daar bij AZ op zijn bek gaat,bij die kut v/d Brom,jankbek.

  Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.