Eén van de positieve punten van de oefenwedstrijd tegen Aris Thessaloniki was dat ADO net als eerder in de voorbereiding op dat moment teamgeest toonde. Als een zwerm bijen om een korf zoemden de ADO-spelers om het kluitje bakkeleiende spelers. De aangevallen Immers werd ontzet, waarop scheidsrechter Bax alle spelers naar binnen stuurde voor een korte afkoelingsperiode.

,,Dit is echt een team”, viel Dion Malone op. Na een jaar in Azerbeidzjan bij Qabala is hij terug en zaterdag deed hij voor het eerst weer mee. ,,Iedereen vecht voor elkaar. Als er eentje gaat, dan gaan we met zijn allen. Er was nu niet veel aan de hand en gelukkig hebben we het opstootje kunnen sussen, maar het bewijst dat we een team zijn.”

Topfit
Als rechtsback loste hij in de tweede helft belofte Robin Polley af. Of Malone daar volgende week zondag in de eerste competitiewedstrijd tegen FC Emmen ook kan starten, is de vraag. ,,Ik mis wedstrijdritme”, bekent de 29-jarige, die aangepast traint. ,,Ik heb er vertrouwen in dat ik binnen nu en twee weken topfit ben. Dan hoop ik dat ik op het middenveld ga spelen. Daar voel ik me prettiger bij en kan ik ook honderd procent benut worden.”

Bron: Algemeen Dagblad
Fly-Over Leaderboard

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.