Giovanni Troupée (20) is de nieuwe rechtsback van ADO Den Haag. De deal, waarbij de talentvolle verdediger voor een jaar wordt gehuurd van FC Utrecht, wordt in de komende 24 uur afgerond.

FC Utrecht vindt de tijdelijke overgang een uitstekende zaak voor de ontwikkeling van Troupée, die in het seizoen 2016/17 doorbrak onder Erik Ten Hag, maar nu opnieuw Sean Klaiber voor zich moet dulden. Hij moet veel aan spelen toekomen op hoog niveau. Routinier Mark van der Maarel kan tevens als rechtsback uit de voeten binnen de selectie, waarin aanvaller Patrick Joosten mag uitzien naar een verhuurperiode.

Troupée lijkt in Den Haag verzekerd van een jaar aan Eredivisie-duels. ADO zocht al maanden naar een geschikte opvolger voor de naar Benfica vertrokken Tyronne Ebuehi.

Necid
ADO is nog altijd druk bezig met het strikken van een nieuwe spits. De Tsjech Tomas Necid, momenteel onder contract bij het Turkse Bursaspor, is één van de gegadigden. Zijn haalbaarheid wordt onderzocht. Hij speelde eerder twee periodes voor PEC Zwolle.

Bron: De Telegraaf

5 reacties

  1. Nick

    Denk wel een goede zaak.. keren dat ik hem heb zien spelen gooide hij altijd zijn hele hebben en houden in de strijd..

    Beantwoorden
  2. Rijbergen

    Waar is dan Ricardo van Rijn gebleven,zal toch ook een goed verdediger zijn voor Ado,want die kut van der Brom zat er ook achter aan,laat die maar lekker gaar storten met zijn kut elftal hij kaap alles voor je neus vandaan.

    Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.