ADO Den Haag heeft zich zaterdagavond hersteld van de grote 7-0 nederlaag tegen Vitesse. Door een klutsgoal van Nasser El Khayati, die daarmee de eerste speler sinds Gerald Sibon (2010) is die zeven eredivisiegoals op rij voor zijn club maakte, nam de Haagse ploeg een punt mee uit Arnhem: 1-1.

Na vier minuten en twaalf seconden was er een indrukwekkende minuut stilte voor de slachtoffers van het spoordrama in Oss. Het publiek ging klappen en spelers legden het spel stil. Supporters lieten een spandoek zien met de tekst: ‘Zo oneerlijk, te jong en te klein om nu al een ster in de hemel te zijn. Sterkte Oss…’.

Vitesse opende na achttien minuten spelen de score. Tim Matavz knikte binnen na een voorzet van Roy Beerens. De thuisploeg domineerde en ADO Den Haag kon geen vuist maken. Na rust kwam ADO beter in de wedstrijd. Eerst stond de lat de gelijkmaker nog in de weg, maar Nasser El Khayati was in de 65e minuut wel trefzeker. Met zeven doelpunten is de aanvaller van ADO nu samen met Kristoffer Peterson topscorer van de eredivisie.

Slotfase
In de slotfase zette ADO Den Haag Vitesse met de rug tegen de muur en was het nadrukkelijk op zoek naar de 2-1, zeker toen Vitesse-aanvoerder Maikel van der Werff zijn tweede gele kaart van de avond kreeg en weggestuurd werd. Een tweede goal was ADO alleen niet gegund.

Op deze pagina kun je zien hoe ADO ervoor staat

Bron: Omroep West

2 reacties

 1. Jap33

  Na die zielige afgang van vorige week is dit een prima resultaat. Nu doorzetten en de volgende winnen!
  Ik maak me wel echt zorgen vanwege sommige zwakke broeders in het team. Groothuizen, Beugel, Becker. Dat terwijl wel best goede vervangers hebben die mijn inziens het team beter kunnen maken. (Zwinkels, Pinas, Goppel)

  Beantwoorden
  • Vakkie g

   Mee eens…groothuizen is zo zwak en zenuwachtig dat komt je verdediging zeer slecht uit. Becker ach blijft een zielige vertoning

   Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.