ADO Den Haag-verdediger Wilfried Kanon mag dromen van een transfer naar de Premier League. Crystal Palace heeft belangstelling voor de Ivoriaan en overweegt in januari een bod op hem uit te brengen. Dat schrijft The Sun maandag.

Palace-manager Roy Hodgson wil tijdens de winterse transferperiode graag zijn achterhoede versterken. De 25-jarige Kanon staat hoog op de shopping list van The Eagles, weet The Sun.

Eerder dit jaar signeerde Kanon een nieuw, vierjarig contract bij Den Haag. De international ligt tot de zomer van 2022 vast. ADO kan dus een behoorlijke transfersom vragen voor de oud-speler van ASC Corona en Gloria Bistrița. Kanon is bezig aan zijn vijfde jaar in Den Haag.

The Sun weet dat Everton óók belangstelling had voor Kanon. The Toffees kozen afgelopen zomer echter voor andere spelers. Mocht Kanon in januari naar Palace verkassen, dan treft hij daar twee Nederlandse collega’s in de achterhoede: Jaïro Riedewald en Patrick van Aanholt.

Bron: Voetbalprimeur

4 reacties

  1. vakkie G

    allemaal gebakken lucht en als ado zoveel geld krijgt voor kanon waar denk je dat dat heen gaat dan?? naar nummer 34!!!

    Beantwoorden
  2. Jap33

    5 miljoen! Voor 1 miljoen hiervan kan een prachtig trainingsveld naast het stadion gefabriceerd worden en spelen we komend seizoen op normaal gras en worden we weer een beetje verassen en geloofwaardig… er is hoop!

    Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.