Op bezoek bij het VVV Venlo van Maurice Steijn heeft ADO Den Haag zondag geen drie punten kunnen pakken. Al na een minuut spelen kreeg de Haagse formatie van Fons Groenendijk een strafschop tegen door een overtreding van Indy Groothuizen. Die kans werd door de thuisploeg benut. Vlak voor tijd viel de definitieve beslissing: 2-0.

Na dertig seconden wees scheidsrechter Erwin Blank al naar de strafschopstip. Mlapa werd onreglementair afgestopt door ADO-doelman Groothuizen. De Duitse aanvaller van VVV schoot de penalty onberispelijk in de linkerhoek.

Het vroege doelpunt in Venlo bleek geen opmaat voor een spectaculaire wedstrijd. In een laag tempo gebeurde er niet veel aan beide kanten. Patrick Joosten zorgde vlak voor rust nog even voor een moment van opwinding. De buitenspeler van VVV schoot tegen de paal.

Beslissing
Grot, die Mlapa na 68 minuten verving, besliste vijf minuten voor tijd de wedstrijd. In een scrimmage schoot de invaller raak. Bij een overwinning had ADO Den Haag behoorlijk kunnen stijgen op de ranglijst, iets wat VVV nu gedaan heeft na het pakken van de drie punten.

Bron: Omroep West
Brody’s leaderboard

11 reacties

 1. Maxwin

  Wat een aanfluiting deze wedstrijd met een waardeloze instelling. En dan denken dat ze omhoog kunnen kijken. Met deze instelling is het snel weer strijden tegen degradatie. Hebben ze 2 weken de tijd gehad om naar deze wedstrijd toe te leven en laten ze dit zien. Fons heeft ze lekker scherp gekregen… Schandalige wanprestatie. Volgende week tegen NAC moeten echt 3 punten worden.

  Beantwoorden
  • Vakkie g

   Niet zo zeuren je kunt vvv niet kwalijk nemen dat dat ze een slechte dag hadden tegen de amateurs uit den haag. Als je denkt het kan niet slechter dan presteert dit elftal het tegendeel .

   Beantwoorden
   • Ricky

    Wat is die groothuizen zwak .hoe durft groenendijk deze jongen op te stellen , zeer zwak en totaal geen certrouwen enninzicht.een profesionele ploeg met deze instelling hoort zich diep te schamen inclusief de hele staf.

  • Trudy Bosman 💚💛

   Ze hadden allemaal hun dag niet maar even treuren morgen een nieuwe dag maar de scheits was ook weer een weggooier vind ik deed hij aan fissing het leek er wel op en hij sliep af en toe . Ook weer een bijzondere scheits met zijn waarnemingen een weg gooier hanteert zijn eigen normen en waarden maar niet zo het hoort jammer .

   Beantwoorden
 2. Jap33

  Supertriest. Maar zo voorspelbaar. Typisch ADO dat zich maar een paar keer on het seizoen inspant en wat punten sprokkelt en dit soort wedstrijden keer op keer zielig oogt en kansloos verliest. Ik wilde graag naar Feyenoord uit, maar heb al zo’n voorgevoel dat dat ook weer een triest ogende wedstrijd wordt waarin ADO kansloos weggerukt wordt. En ik weer een avond en h alge nacht en een hoop centen armer.. Als ze nou eens strijd en passie laten zien, wil je als supporter nog eens wat moeite doen , maar met dit soort wedstrijden (en dit speelt ADO veel te vaak) mag je je gezegend prijzen dat er überhaupt supporter nog de moeite nemen naar het stadion te komen. Beetje inzet kan geen kwaad. Groothuizen en Becker ernaast zetten ook niet..

  Beantwoorden
 3. Marco

  Het oude verhaaltje weer. Een paar leuke wedstrijden en dan duikt de media bovenop bijvoorbeeld El Khayati die vanuit zijn ijdelheid wel een interview wil geven. Beugelsdijk gaat ook teveel in zichzelf geloven en zo lopen er nog wel een paar rond. Tegen Groningen was het al heel matig maar mazzel je nog. Nu loop je gewoon tegen de lamp, Ado is een middelmatige ploeg en kan het niet wel even binnen halen zonder hard werken. Wat ik me afvroeg is waarom Fons in het centrum wisselde van Kanon naar Pinas. Was Kanon geblesseerd? Het is nogal wat om met zo’n onzekere keeper het centrum voor hem te wisselen. Ik denk dat Fons dat tactisch niet slim heeft gedaan tenzij hij niet anders kon. Hopelijk kan Fons het op de rit krijgen qua voetbal en spirit. Want eerst weer afzakken naar een lagere positie op de ranglijst om dan weer te moeten vechten, is typisch Haags, maar wel vermoeiend zeg.

  Beantwoorden
 4. Ricky070

  Waarom in godsnaam deze zeeeeer slechte keeper blijven opstellen??? Totaal niet te vertrouwen!!!! SWINKELS MET SPOED TERUG

  Beantwoorden
 5. Rijsbergen

  Manen allemaal groot gelijk,maar as Zaterdag gaan we het opnieuw proberen tegen NAC dat mogen we toch ook niet verliezen,koppen bij elkaar en gaan,laat onze supporters niet in de steek,kom op Den Haag.

  Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.