Abdennasser El Khayati is goed bezig bij ADO Den Haag en steekt na afloop van het duel met Feyenoord niet onder stoelen of banken dat hij graag nog eens een stap omhoog zet. Zijn voorkeur gaat uit naar een sportieve stap omhoog, in plaats van een financiële stap.

El Khayati maakt er geen geheim van dat hij ooit weer een stap wil maken. “Er zijn meerdere clubs die voor mij een goede mogelijkheid zouden kunnen zijn”, zegt El Khayati tegen VoetbalPrimeur.

“Ik heb ambitie om een stap hogerop te maken. Of dat dan naar Feyenoord is..Ik heb ook al gezegd dat ik PSV een mooie club vind, met name omdat ik daar in de jeugd gespeeld heb”, zegt El Khayati, die vervolgens nog eens inzoomt op Feyenoord. “Als ras-Rotterdammer kan ik niet ontkennen dat het een mooie club is. Zo zijn er meerdere clubs, ook in het buitenland. Of er al contact is geweest? Nee, met Feyenoord niet en omdat het zo vroeg in het seizoen is laat ik het wat andere clubs betreft aan m’n zaakwaarnemer over.”

Bron: Voetbalprimeur

4 reacties

 1. Jap33

  Je kan bijzonder leuk voetballen, maar je maakt ook te veel onnodige fouten. Erg slordig in de passing en te veel balverlies waardoor je je eigen verdediging onder druk zet. Dat moet echt beter wil een grote club een meerwaarde in je zien.

  Beantwoorden
  • HZP

   Als die de dingen goed zou doen die volgens jou fout gaan speelde hij in Engeland. Den haag kampioen zeuren

   Beantwoorden
 2. de ooievaar

  ja maar bij feyenoord krijg die de bal iets beter op zijn pik, en bij feyenoord heeft die betere spelers om hem heen, dus dan zal hij ook beter voetballen. dus dat is dan zijn meerwaarde jap33.
  ik vind het nog verbazingwekkend hoe hij presteert in zo,n kutteam.

  Beantwoorden
 3. Maxwin

  Helemaal terecht dat hij hogerop wil. Hij is 29 jaar en het moet dan nu gebeuren voor hem. Jammer voor ADO als ze hun veruit beste speler kwijtraken.

  Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.