Dit seizoen is de Adidas Predator weer terug. En hoe. Als nieuwkomer en verloren zoon tegelijk. Zes spelers van ADO Den Haag halen het beste in zichzelf naar boven op het geprezen Adidas-model. Voetbalschoenen die staan voor stabiliteit en duurzaamheid. Met ontwerpen waar de aandacht vooral ligt op technische specificaties en minder op de verpakking.

Welke zes voordelen biedt de nieuwe Predator en hoe profiteren de spelers ervan?

Aaron Meijers zorgt voor de aanvoering naar de spitsen. Gedreven bestormt hij de linkerflank. Met snelheid. Behendigheid. Op zijn Adidas Predators ligt de bal altijd in zijn buurt: het Controlskin bovenwerk staat garant voor balcontrole en de kleine Meijers is onafscheidelijk met de bal. Tijdens zijn acties gaan de ogen al richting doel, de vrije man in het vizier.

Lex Immers dirigeert onderwijl het middenveld. De ervaren man. Bepaler van het ritme. Passes zijn scherp en de versnelling ligt op de loer. Kijkend naar de ruimte achter de verdediging profiteert hij van de vaste ondersteuning van zijn Adidas Predators. Schoenen met een primeknit-bovenwerk die de voeten omsluiten en flexibele ondersteuning en comfort combineren. Geen veters, slechts ruimte voor de voetballer in Immers.

Responsieve demping laat Dion Malone gaan van de eerste tot de laatste minuut. Ok, hij is verdediger. Dat beperkt niet zijn dadendrang. Hij is bereid om meters te maken voor zijn ADO Den Haag en via de rechterkant de aanvallers van gevaarlijke ballen te voorzien. Zodra hij meer energie in de Adidas Predator stopt, krijgt hij er ook meer uit. De Boost-demping laadt iedere keer zijn batterij weer op. Het laatste fluitsignaal is nog lang niet daar.

Adidas Predator biedt stabiliteit op de stevige ondergronden en dat is gemaakt voor Tom Beugelsdijk. Geen duel zonder focus en geen wedstrijd zonder het op te geven voor de bal. Sterk op de voeten en betrouwbaar voor zijn kompanen. Hij staat robuust op de benen met zijn Adidas Predators. Als een harde verdediger die voorheen speelde op het bekende World Cup-model van het Duitse merk is hij het toonbeeld van noeste arbeid. Van mouwen opstropen en niets aan het toeval overlaten.

De razendsnelle acties gaan altijd door tot het eind zodra Danny Bakker de bal verovert. Met het Control frame van de Adidas Predator zijn de bewegingen stabiel en garant voor slagen. Dichtbij de grond en snel op de benen. De driestreep zet hij onder de bal en zijn kracht komt op de spieren. Hij schept, lobt, streept of dirigeert de bal in de gewenste richting. Adidas Predators maken de speler.

De enkels van Giovanni Troupée zitten stabiel in het hoge model van de Predator. Geen blessures meer voor de snelle verdediger. Hij wil terug naar zijn niveau en met deze schoenen voelt hij vertrouwen in Den Haag. Gedreven door het publiek en strijdend voor de club.

De Haagse helden strijden op Adidas Predators.

Fly-Over Leaderboard

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.