ADO Den Haag-trainer Alfons Groenendijk zet Tom Beugelsdijk op de bank tegen AZ. De oefenmeester had eerder al te kennen gegeven wisselingen door te voeren en noemde met doelman Indy Groothuizen al één naam.

Daar is nu ook de naam van Beugelsdijk bij gekomen. “Tom is normaal gesproken voor mij een basisspeler. Maar dit zijn de wetten van het voetbal nu eenmaal als je verdediger bent. Ook Tom is te vaak betrokken geweest bij tegengoals”, tekent De Telegraaf op uit de mond van Groenendijk.

“Hij heeft ook behoorlijk wat kaarten gepakt (zeven in tien duels red.). Nu is het moment daar dat hij zondag niet speelt, daar moet hij op reageren.Ik ben gecharmeerd van de speler Tom Beugelsdijk. Ik hou van dat soort spelers, hij zit ook in mijn hart. Hij weet dat het erbij hoort. Als ik de ontwikkeling zie van Shaquille Pinas of Nick Kuipers zie trainen, dan moet ik af en toe ook om heen kijken.”

Volgens Groenendijk heeft Beugelsdijk moeite met de komst van de VAR. “Hij moet wennen aan de nieuwe richtlijnen, voor hem is dat soms ’verwarrend’, om het maar zo te zeggen”, stelt de trainer. “We accepteren het, respecteren het, maar constateren het ook. Hij moet de stap maken dat hij clean leert verdedigen, zonder daarbij tot een overtreding over te hoeven gaan. Als dat lukt, blijft hij een prima verdediger voor ons.”

Bron: Voetbalprimeur
GGH Media Leaderboard

9 reacties

 1. Jap33

  Kwartje valt rijkelijk laat bij Fons, maar wie weet heeft het effect.
  Je kan vertrouwen blijven geven aan je basis elf, maar je geeft te weinig vertrouwen aan je bankzitters.

  Beantwoorden
 2. rws

  Dat werd ook wel eens tijd. Samen met dat wijf Groothuizen de zwakste schakel in het elftal. Alleen zo jammer dat die Kuipers nog slechter is. En die slimme van Ass heeft Meissner laten gaan terwijl dat de beste was op die positie.

  Beantwoorden
  • Rick070

   Meisnner 😂😂😂😂 ouwehoer niet zo dom zeikerd dat je bent. Als we morgen winnen horen we je niet. Alleen als het slecht gaat he kneus

   Beantwoorden
 3. Martine

  Jammer dat tommie niet mee doet. Is denk ik toch ook wel een beetje het gezicht van ado. Maar soms moet je keuzes maken. Morgen kijken hoe de nieuwe opstelling het gaat doen tegen az. Hopen op 3 punten. 💚💛💚💛

  Beantwoorden
 4. Rijsbergen

  Mensen ik wil niemand af zeiken,maar als ze het goed doen,of het nu de trainer het is of wie dan ook,dan zingt het hele stadion,Alfons Groenendijk la la la die la,of ‘n andere speler’,maar als het niet goed gaat worden ze de grond in geboord,ik heb zelf ook wel mijn bedenkingen,maar laat mij daar niet negatief over uit.

  Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.