Ondanks vier wijzigingen in de basisopstelling heeft ADO Den Haag ook geen punten overgehouden aan de ontmoeting met een armoedig spelend AZ. In het Cars Jeans Stadion hadden de bezoekers uit Alkmaar aan één treffer van Guus Til genoeg om zondag te zegevieren: 0-1.

ADO is er niet in geslaagd weg te komen van de onderste plaatsen in de eredivisie. Het elftal van trainer Fons Groenendijk won maar één van de laatste acht gespeelde competitiewedstrijden en heeft na 12 wedstrijden 12 punten. Excelsior (ook 12 punten), PEC Zwolle (11), FC Groningen (10), De Graafschap (10) en NAC Breda (8) doen het voorlopig slechter.

Bron: Omroep West

11 reacties

 1. Maxwin

  Op naar de Keukenkampioen divisie. Goed gedaan sterrenteam met een geweldige inzet en een geweldige trainer….

  Beantwoorden
 2. Vakkie G

  Ach zo slecht was het niet eindelijk…alleen necid is wel heel erg statisch en de kuipertjes deden het eindelijk eens goed. Higler was duidelijk af en toe de weg kwijt. Maar wat een engnek is die van der Brom elke overtreding om kaarten vragen bbbrrr begint op een 020 parasiet te lijken…overigens top swinkels weer terug en dikke onvoldoen voor groenendijk

  Beantwoorden
 3. Jap33

  ADO speelde met iets meer inzet dan afgelopen weken, maar dit had totaal geen rendement. Werkelijk geen 1 keer een schot tussen de palen. Dit is tekenend voor de onmacht van de ADO aanval. L maanden zien we dat zodra het zestien meter gebied in zicht komt, ADO werkelijk zich veen raad weet. De climax hiervan was vandaag te zien. Zielige vertoning. AZ was behoorlijk zwak en lam, maar tegen dit ADO maakt dat niet uit.. Eenmaal aanvallen en je wint de wedstrijd.
  Hopelijk komt die Chinees gauw in de spits. Ik weet niet of die kan voetballen, maar het kan in ieder geval niet slechter.

  Beantwoorden
  • Vakkie G

   Nou tegen einhoven affelopen dinsdag liep dat wonder uit het oosten…maar geloof me die kan echt niet voetballen totaal geen idee waar hij heen loopt of iets kan met een bal…dus het dieptepunt wordt die zak geld

   Beantwoorden
 4. degradatiespook

  lekker degraderen dan stopt die kkchinees, en dan maar weer opnieuw beginnen, wordt er zo moe van. pffffffffffffffff.

  Beantwoorden
 5. wim

  Dat Groenendijk ingrijpt is prima. Maar hij zou ook moeten ingrijpen tijdens de wedstrijd. AZ speelde wel slecht maar zij stonden ook met verdediging erg ver naar voren. Dan is het toch simpel lijkt mij. Zet tegen zo een tegenstander je snelle buitenspelers erin. Goppel had al na 10 minuten erin gemoeten en ook Becker zou iets hebben kunnen betekenen in deze wedstrijd.

  Beantwoorden
  • Maxwin

   Hahaha, grappenmaker. Goppel is een blind paard man! Die kan echt helemaal niks. Hoort niet thuis in het betaalde voetbal. Dat geldt voor bijna de hele selectie.

   Beantwoorden
   • Jap33

    Goppel moet nog veel leren, is te gehaast. Neemt niet weg dat hij voor meer gevaar zorgt dan Becker en Hooi. Die laatste twee lopen zichzelf keer op keer vast als ze bij de zestien komen. Goppel heeft een aardige voorzet in huis en zorgt met snelle counters voor verwarring .

 6. Rick070

  Gewoon die hele linkerkant vernieuwen pinas polley en goppel laat die jonge gasten spelen en dat vertrouwen komt vanzelf

  Beantwoorden
  • Maxwin

   Ja hoor en dan lopen zeiken als ze gedegradeerd zijn. Wat zien jullie nou in Goppel?? De meeste voorzetten komen niet eens langs de verdediger. Een beetje rennen als een kip zonder kop met schuim op zijn bek is dan zeker voldoende? Goppel heeft mij nog geen seconde overtuigd.

   Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.