Mag jij graag wedden op voetbalwedstrijden en ben jij daarnaast fan van ADO Den Haag? Dan zet jij vast en zeker regelmatig wat geld op weddenschappen rond jouw favoriete ploeg. Hiertoe heb je tegenwoordig talloze mogelijkheden. Er zijn namelijk enorm veel bookmakers die vandaag de dag weddenschappen rond wedstrijden van ADO Den Haag aanbieden. Wil jij wedden op het eerstvolgende duel van jouw favoriete club in de Eredivisie? Dan kun je hier nu al voor terecht bij de legale bookmaker Leo Vegas. Wij geven jou in deze tekst meer informatie over de eerstvolgende wedstrijd van ADO, de vorm en de mogelijke weddenschappen die jij af kunt sluiten.

ADO Den Haag – De Graafschap

ADO Den Haag neemt het aankomend weekend op tegen De Graafschap. De Hagenezen spelen dit duel in het eigen Cars Jeans Stadion. Voor beide ploegen staat er veel op het spel. De thuisclub staat momenteel op een dertiende plek met 15 punten uit 14 duels. Tegenstander De Graafschap uit Doetinchem bezet de voorlaatste plek in de Nederlandse Eredivisie. De Superboeren hebben 10 punten bij elkaar gesprokkeld in 14 wedstrijden. ADO zal moeten winnen om afstand te houden met de onderste regionen, terwijl De Graafschap juist moet winnen om de aansluiting te behouden met de middenmoot. Kortom: we kunnen vast en zeker een duel op het scherpst van de snede verwachten!

Hoe zit het met de vorm van beide ploegen?

De vorm van zowel ADO als De Graafschap is niet om over naar huis te schrijven. ADO Den Haag werd afgelopen weekend van de mat gespeeld door Ajax. In de Johan Cruijff Arena verloren de Hagenezen met 5-1. De Graafschap verloor in eigen huis van het kwakkelende PEC Zwolle. Wanneer we naar de laatste vijf wedstrijden van beide teams kijken, valt het op dat ze er allebei slechts één wisten te winnen. ADO won 24 november met 2-3 op bezoek bij PEC Zwolle, terwijl de laatste overwinning van De Graafschap dateert van 27 oktober: een 4-1 overwinning op Excelsior. ADO wist uit de laatste vijf duels één puntje meer te pakken, aangezien er 27 oktober gelijk werd gespeeld tegen NAC Breda.

Aangezien ADO in eigen huis speelt, hebben we ook de vorm van de twee ploegen en uit en thuis langs de meetlat gelegd. ADO pakte 7 punten in eigen huis door twee overwinningen en een gelijkspel. Zaterdag kan het aantal overwinningen maar zo op drie komen, want de bezoekers presteren buiten de eigen Vijverberg namelijk belabberd. In 6 uitwedstrijden sprokkelde de club uit Doetinchem slechts één schamel puntje bij elkaar.

1×2-weddenschap op ADO Den Haag – De Graafschap

Gezien de laatste vijf wedstrijden en de vorm van de ploegen thuis en uit kunnen we wel stellen dat zowel ADO als De Graafschap de boel nog niet op de rit heeft. Met name bij de bezoekers loopt het niet bepaald lekker. Niet gek ook dat ADO door Leo Vegas gezien wordt als groter favoriet voor dit duel. Voor winst van de Hagenezen krijg je momenteel 1.50 keer je inleg. Niet bepaald veel, zeker niet wanneer je weet dat de twee ploegen dichtbij elkaar staan op de ranglijst. Winst van de bezoekende partij staat momenteel op 6.30. Ontzettend hoog natuurlijk, maar op zich wel logisch gezien de prestaties van de club de laatste tijd.

Het scorend vermogen van ADO en De Graafschap

Vind jij de quotering voor winst van ADO Den Haag aan de lage kant? Of durf jij het gewoon niet aan om bij deze wedstrijd een winnaar aan te wijzen? Dan kun je bij Leo Vegas ook wedden op het aantal doelpunten in de wedstrijd. Zowel ADO als De Graafschap krijgt vrij makkelijk doelpunten tegen, waardoor dit zeker interessant kan zijn. Zo moest ADO dit seizoen al 32 doelpunten slikken, eentje minder dan de bezoekers. In scorend opzicht zijn de twee teams echter niet heel erg goed bezig. ADO trof dit seizoen 18 keer doel, terwijl De Graafschap slechts 10 keer wist te scoren. Handig om te weten: de bezoekers scoorden in uitwedstrijden pas 2 keer dit seizoen.

Bookmaker Leo Vegas houdt de statistieken van beide ploegen natuurlijk ook nauwlettend in de gaten. Het is dan ook niet voor niets dat de lijn wat doelpunten betreft ligt op 3 doelpunten. ‘Over 0,5’ is met een quotering van 1.02 natuurlijk niet de moeite waard. Ook ‘over 1,5 goals en over ‘2,5 goals’ zijn met respectievelijk 1.15 en 1.50 niet bijzonder lucratief. Vanaf ‘over 3,5 goals’ wordt het pas interessant. Deze quotering staat namelijk op 2.32. De laatste ontmoeting tussen deze twee ploegen, in januari 2016, eindigde in een 3-1 overwinning voor De Graafschap. Meer dan drie doelpunten dus, maar het duel werd toentertijd echter wel gespeeld in Doetinchem.

Both teams to score

Vind jij ‘over 3,5 goals toch een te groot risico en zijn ‘over 0,5, 1,5 en 2,5 goals’ jou te laag? Dan is er bij Leo Vegas nog een optie om te wedden op doelpunten. We doelen in dat geval op ‘both teams to score’. Bij deze weddenschap is het de bedoeling dat zowel ADO Den Haag als De Graafschap doel treft. Het maakt in dat geval niet uit of het 1-1 of 5-3 wordt, zolang de twee teams allebei maar minimaal één keer scoren. Gezien de schutterende verdediging van beide partijen zit dit er zeker wel in. Enige nadeel is dat de twee ploegen zelf niet heel gemakkelijk scoren. Met name het aantal doelpunten van De Graafschap in uitwedstrijden houdt niet over. Toch staat de weddenschap ‘both teams to score’ met 1.61 alweer iets hoger dan ‘over 2,5 goals’.

Genoeg andere mogelijkheden

De weddenschappen die we hierboven reeds behandelden, zijn niet de enige bij bookmaker Leo Vegas. Zo zijn er nog tal van andere dingen waar jij jouw geld op in kunt zetten. Zie jij De Graafschap bijvoorbeeld wel winnen of een puntje pakken? Dan kun je wedden op ‘Draw or De Graafschap’. Bij deze weddenschap win jij wanneer het duel in een gelijkspel eindigt of de Doetinchemmers aan het langste eind trekken. Je spreidt zo het risico, doordat je op twee uitkomsten inzet. De quotering voor deze weddenschap staat op dit moment op 2.70. Verder kun jij ook nog wedden op de doelpuntenmakers. Een doelpunt van Nasser El Khayati staat bijvoorbeeld op 2.20 en hij vindt dit seizoen toch betrekkelijk eenvoudig het net. De spits was namelijk verantwoordelijk voor 10 van de 18 doelpunten die zijn ploeg dit seizoen scoorde.

De weddenschappen die wij in deze tekst behandelden, zijn nog maar een kleine greep uit het aanbod van Leo Vegas rond dit duel. Indien we al deze weddenschappen uit moeten lichten, zijn we morgen nog niet klaar. Daarom hebben we er een aantal uitgepikt. Ben jij benieuwd wat er allemaal nog meer mogelijk is? Dan adviseren wij jou om gewoon eens een kijkje te nemen bij Leo Vegas. Zoek de wedstrijd ADO Den Haag – De Graafschap op, klik erop en je ziet direct waar jij je geld allemaal op in kunt zetten.

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.