ADO Den Haag en De Graafschap hebben zaterdagavond weinig indruk gemaakt in de Eredivisie. Een saaie wedstrijd eindigde zonder doelpunten.

Voor aanvang van de wedstrijd kwam ADO met goed nieuws: het contract met de hoofdsponsor werd verlengd. Het was het tweede goede nieuws van de dag, want eerder werd al bekend dat Nasser El Khayati weer inzetbaar was. De belangrijkste man aan Haagse zijde ontbrak tegen Ajax, maar verscheen tegen De Graafschap weer aan de aftrap.

El Khayati was voorafgaande aan dit duel bij veertien van de achttien Eredivisie-goals van ADO direct betrokken en het was dan ook niet zo gek dat hij de eerste kans voor ADO kreeg. Het lukte El Khayati in de 33ste minuut echter niet om vanuit een moeilijke hoek de bal tussen de palen te krijgen.

Daarvoor had De Graafschap ook al een kans genoteerd, maar Daryl van Mieghem schoot de bal vanuit kansrijke positie naast. Buiten die twee momenten was het duel in het rechterrijtje van de Eredivisie nauwelijks spannend te noemen.

De Graafschap-keeper Hidde Jurjus had dus niet veel te doen in de eerste helft, maar de goalie raakte wel geblesseerd. In de rust bleef hij achter in de kleedkamer en kwam reservekeeper Agil Etemadi in het veld voor zijn debuut in de Eredivisie.

Etemadi werd direct aan het werk gezet, want kort na het begin van de tweede helft werd Elson Hooi diep gestuurd. De pijlsnelle aanvaller hoopte Etemadi met een schuiver te verschalken, maar de debutant hield zich staande.

In de tweede helft bleef ADO meer kansen creëren, maar zelfs El Khayati lukte het niet om de schwung in het elftal te krijgen. Zo werd een saaie wedstrijd afgesloten zonder doelpunten.

Voor De Graafschap is het puntje meer dan welkom na vier nederlagen op rij, het verschil met NAC Breda bedraagt nu drie punten. ADO laat het na om een flinke sprong te maken op de ranglijst.

Bron: Voetbal International
GGH Media Leaderboard

19 reacties

 1. Vakkie G

  Een zeer slechte trainer !!! Becker in de eerste heldt 0% rendement totaal niks nog slechter dan hij normaal al was. Op rechts die pingelaar oke maar hij krijgt die bal wel voor. En dan hem wisselen en becker naar rechts ….totale onkunde van groenendijk necid krijgt nooit een bal van vecker dus twee spelers voor jan lul in het veld!!! Waar blijft van As nou ??? Op de voorpagina staan met topspelers…maar nu die Groenendijk eruit gooien???. Nee dat durft die schijterd niet…..de gele hesjes maar invoeren bij ado…
  GROENENDIJK DOE IEDEREEN EEN KERST PLEZIER EN ROT OP!!!!

  Beantwoorden
 2. Wil

  Ado is hopeloos uit vorm. Er lukte niet veel. Elson Hooi had de beslissing op zijn voet, maar miste helaas. Jammer, maar met negatief doen wordt het niet beter.

  Beantwoorden
 3. Jap33

  Kopie van de wedstrijden tegen NAC en Groningen. Geen beleving, geen fantasfasie en grote onkunde voorin. Becker een Hooi hebben al het hele seizoen geen rendement, waarom dan telkens deze 2 opstellen? Necid erin?? Daar zit geen voetbal in en dat is juist wat je nodig hebt voorin. Waarom dan geen Zang?? Kuipers man of the match. Dat zegt genoeg. Stond 90 minuten in z’n achteruit. ADO is zo hopeloos slecht dat ze 1 punt gewonnen hebben vandaag.

  Beantwoorden
 4. Nick

  Voorin geen beleving ga je necid brengen… gooi dan die Chinees erin die loopt op elke bal.. Maarja zal wel in necid zijn contract staan dattie een aantal minuten/wedstrijden moet spelen kan niet anders lijkt me.. verder is het wisselbeleid ook kut, hoe kan je hooi eruit halen en falkenburg laten staan.. gooi Tommie Beugelsdijk lekker de spits in laatste 10 min dan heb je oorlog. Thuis niet winnen van Fortuna,NAC, Emmen en de graafschap betekend degradatie voetbal.

  Beantwoorden
 5. Pietje puk

  Man of the match was Ballenjongen Delano…. Mooi om te zien dat er in de rust een spandoek voor hem is gemaakt.
  De rest van het team…… Pinas viel aardig in, Zwinkels stond er en Lex was redelijk…. verder allemaal niks!
  Gauw die Chinees in de spits gooien, anders komt het degradatiespook al snel om de hoek kijken….

  Beantwoorden
 6. Rick070

  Diegene die verantwoordelijk zijn voor de opstelling van deze waardeloze spelers eruit gooien zij zijn verantwoordelijk voor dit degradatie spook. Lekker declareren het familie uitje naar china en met het jeugdtoernooi terug komen….dat is gvd van de amateurs ado en niks te maken met die chinees enz.
  Het jeugdbeleid is waardeloos daar was ado ooit trots op met texera doodstil in de dug out tijdenns de wedstrijd leren die gasten wat hoor super!!! Ook al geen enkele beleving….de bezem door heel ado halen is nog wat rest…

  Beantwoorden
  • Rick070

   en die lul praatjes van groenendijk achteraf om te kotsen !!!!
   Wat een jankert die man ligt altijd aan een ander ,
   nooit aan zijn klote visie met die becker …..
   verliezen zijn we wel gewend maar dit is gewoon de club naar de klote helpen bewust!!!

   Beantwoorden
 7. Rick070

  Wat een supporters weer hier.
  Stelletje stumperds. Net zoals bij CADD reageren alleen als ze kunnen kankeren. Bij goed nieuws (lees car jeans) hoor je niemand. Als het je niet bevalt rot lekker op net zoals in dat zogenaamde mooie Zuiderpark waar we met een paar duizend man maar zaten. In ieder geval wel echte supporters i.p.v. die internet kneuzen

  Beantwoorden
  • Rick070 de echte

   wel fijn als iemand het niet met jou eens is dat die een stumper is! wat heeft dat met het zuiderpark te maken deze onzin allemaal bij ado???

   Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.