Bij afwezigheid van de geschorste doelman Robert Zwinkels krijgt Indy Groothuizen weer een kans onder de lat bij ADO Den Haag.

De 22-jarige jeugdinternational vervangt Zwinkels vrijdag in de uitwedstrijd tegen NAC Breda. Groothuizen begon het seizoen als eerste keeper, maar moest zijn basisplaats in november afstaan na een paar weifelende optredens.

Trainer Alfons Groenendijk verving de jonge Noord-Hollander na een blunder tegen FC Utrecht. Groothuizen liet in de openingsfase een simpele terugspeelbal van zijn voet springen, waarna de bal tegen de paal rolde. Omdat hij verzuimde voor opruiming te zorgen, kon Cyriel Dessers de score openen.

Routinier Zwinkels werd vorige week tegen VVV-Venlo (2-4) met rood van het veld gestuurd. Mike Havekotte kwam toen als reservekeeper binnen de lijnen. Tegen NAC mag Groothuizen het weer proberen. ,,Drie maanden terug was hij nog de keeper van Jong Oranje. Hij gaat aan de bak, het heeft geen zin om verhalen op te rakelen”, zei Groenendijk, die verdediger Tom Beugelsdijk weer terug heeft na een schorsing. Shaquille Pinas moet plaatsmaken voor Beugelsdijk.

Bron: De Telegraaf
Fly-Over Leaderboard

6 reacties

 1. gekke dirk

  nou weer pinas eruit, sjonge jonge wat een knoeiert die fons. hoe maak ik spelers kapot. je lijkt van bronkhorst wel, ook nooit weten wie hij nou eindelijk opstelt.

  Beantwoorden
  • VakkiG

   nog steeds geen aansturing naar zijn verdedigers en nog steeds heel nerveus in het doel dus misschien op tv een goede wedstrijd maar in het veld absoluut niet

   Beantwoorden
 2. RENE

  Ik vond die goal van NAC (Kasteneer) gewoon houdbaar.
  En ballen tegenhouden kan iedere keeper
  Zijn spelhervattingen zijn heel vaak slecht en dat is het grootte verschil tussen een goede of slechte keeper.
  Zwinkels is vele malen beter dat is nu toch wel duidelijk !

  Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.