Voetbal is een prachtige sport met enorm veel supporters die met passie hun team steunen. ADO Den Haag is een voorbeeld van zo’n club met een grote schare trouwe fans. Iedere wedstrijd zit het stadion vol met mensen die ADO een warm hart toedragen en ook bij uitwedstrijden zijn er fans met een groengeel hart die hun tijd steken in het toejuichen van de club. Ben je niet in de gelegenheid om je club live aan te moedigen, dan wil je toch graag op de hoogte gehouden worden, waar je maar wilt. Daarom geven we hier een overzicht van handige apps waarmee je altijd en overal de verrichtingen van onze mooie club kan volgen.

SofaScore
Is voetbal je passie en wil je niet alleen van ADO op de hoogte blijven, maar ook van andere clubs en competities, dan is SofaScore de app die je op je telefoon geïnstalleerd moet hebben. Bij deze app heb je de mogelijkheid om maar liefst 600 verschillende competities te volgen. Wil je graag meldingen ontvangen, bijvoorbeeld wanneer je club scoort, dan stel je dit heel eenvoudig in. Per wedstrijd kan je de statistieken en opstellingen bekijken en bij grote competities kom je alles te weten van je favoriete spelers.

LiveScore
Ben jij vaak in een online casino te vinden om je geluk te beproeven? Dan zal sportwedden je ook wel bevallen. Op dit moment is sportwedden in Nederland nog niet legaal, maar daar komt verandering in! In 2020 wordt er een nieuwe gokwet ingevoerd waardoor online gokken niet langer illegaal is. Hierdoor kan je ook geld inzetten op de verrichtingen van je club in een bepaalde wedstrijd. De app LiveSore geeft je de mogelijkheid om van de meest uiteenlopende wedstrijden de scores bij te houden. Je krijgt hier live updates en bent dan altijd op de hoogte van je kansen op het winnen van geld. LiveScore is natuurlijk ook een hele leuke app als je je niet met sportwedden bezighoudt.

Futbol 24
Futbol 24 is wellicht een wat onbekendere app dan de grote namen op dit gebied. Toch is dit een app die je niet mag missen als je snel op de hoogte gebracht wil worden van een doelpunt van ADO of iedere andere gewenste club. Je geeft zelf aan welke competities en clubs je wilt volgen en in een compleet overzicht krijg je te zien hoe de tussenstanden zijn. Staat een club in je favorieten, dan krijg je automatisch een melding van een doelpunt en wie het doelpunt gescoord heeft. De app toont je echter niet de opstellingen en de gemaakte wissels.

Forza Football
Qua uitgebreidheid zit deze app tussen SofaScore en Futbol 24 in. Je krijgt hier wel wedstrijdstatistieken en opstellingen te zien en ook in deze app, kan je ADO aan je favorieten toevoegen. Een leuke bijkomstigheid van Forza Football is dat je de opmaak van de app naar je eigen wensen kan opstellen. De app is dan ook bijzonder mooi vormgegeven.

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.