Soms krijgen we weer een bericht waar je stil van wordt. Lees onderstaande oproep en DEEL het bericht zoveel mogelijk, zodat Koen zijn kamer de komende dagen helemaal vol komt te hangen met kaarten!

KAARTEN ACTIE.

Mag ik jullie voorstellen aan Koen van der Velden.
Koen is een groot ADO fan en is gek op alles wat met de club te maken heeft maar, Koen is al ruim een jaar ernstig ziek hij heeft het zeldzame Ewing Sacroom een kwaadaardige bottumor na de eerste behandeling werd duidelijk dat dit niet voldoende zou zijn en is vorig jaar september zijn linker onderbeen geamputeerd. Vandaag word Koen opgenomen voor het laatste en tevens zwaarste deel van zijn behandeling 4 dagen chemokuur en worden zijn stamcellen terug geplaatst en moet hij continu aan de antibiotica ivm met infecties dit proces zal een week of 3 in beslag nemen en hij kan wel een groot Groen Geel Hart onder de riem gebruiken. Dus vraag ik aan jullie als mede supporters om Koen een kaartje te sturen tijdens zijn behandeling. Zodat zijn ziekenhuis kamer vol hangt met kaarten.

Kaarten stuur je naar:
Prinses Maxima Centrum
Heidelberglaan 25
3584CS Utrecht
tav. Koen van der Velden

Fly-Over Leaderboard

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.