ADO Den Haag kan ook aankomend seizoen beschikken over aanvaller Elson Hooi. De Haagse club heeft woensdagmiddag bekend gemaakt de optie in het contract van de buitenspeler te lichten. Daarnaast heeft de Haagse club vier spelers een aanbieding gedaan en drie spelers in de wachtkamer gezet.

Aflopers Lex Immers, John Goossens, Sheraldo Becker en Mike Havekotte hebben een nieuwe aanbieding op zak. Of een langer verblijf er voor Melvyn Lorenzen, Erik Falkenburg en Trevor David (allen een aflopend contract) in zit is nog de vraag. ‘Dat bekijken we in een later stadium’, aldus Jeffrey van As, technisch manager van de Haagse club.

Alle clubs in het betaalde voetbal zijn verplicht om voor 1 april formele opzeggingen te melden aan spelers met een aflopend contract.

Bron: Omroep West
Fly-Over Leaderboard

3 reacties

 1. Vakkie g

  Laat becker lekker een krantenwijk lopen…..50 slechte wedstrijden drie keer leuk gespeeld …gewoon een arrogNte kwal

  Beantwoorden
  • Jap33

   Becker is een geval apart. Wordt geroemd als e meest talentvolle ADO spelers, alleen is het er nog nooit uitgekomen. Zijn mentaliteit speelt hierin een rol, evenals zijn immer beroerde timing. (Is zonder bal traag van begrip, loopt te veel achter de feiten aan). Dit is allemaal zeer goed te trainen en te coachen. Mocht hij hierin verbeteren, is het best een goede speler. Jammer dat de technische staf deze minpunten niet weet te verbeteren bij Becker. En dan heb je dus eigenlijk niets aan hem, zoals we al 2,5 jaar merken. Maar ja, er is geen alternatief.. jeugd? Hoe dan ook, er is geen speler in de eredivisie die meer krediet krijgt dan Becker. Dat is opzich al een speldje waard.

   Beantwoorden
   • Nick

    Hij is de speler met de meeste dreiging.. Doet het niet altijd goed maar denk toch voor ons ado prima.. Heeft veel verbeterpunten hoor dat vind ik ook alleen als hij de diepte wordt ingestuurd gebeurd er tenminste nog wat, of dit nou goed of fout is..

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.