In navolging van hoofdcoach Fons Groenendijk heeft ook Edwin de Graaf zijn contract bij ADO Den Haag verlengd. De 38-jarige assistent-trainer heeft zijn handtekening gezet onder een verbintenis tot medio 2022 in het Cars Jeans Stadion.

“Edwin is een net zo talentvolle als ambitieuze trainer”, reageert Manager Voetbalzaken Jeffrey van As. “Omdat hij in zijn voetbalcarrière veel meegemaakt heeft, kent hij het klappen van de zweep. Dat laat hij elke dag zien op de werkvloer. Hij herbergt niet alleen veel kennis en kunde, maar heeft ook gevoel voor het trainersvak. We zijn daarom blij dat we nog minimaal drie jaar doorgaan met Edwin.”

Voor De Graaf is de contractverlenging van drie jaar een mooie blijk van waardering vanuit de club. “Ik ben blij met deze volgende stap”, glimlacht de assistent-trainer. “De manier van werken is hier super. Ik krijg veel vrijheid en kan me daardoor uitleven in mijn rol. Daarom voel ik me helemaal op m’n plek bij ADO Den Haag. Ik vind het mooi dat Fons ook verlengd heeft en de staf zo intact blijft.”

De Graaf maakt sinds de zomer van 2017 deel uit van de technische staf van ADO Den Haag. De oud-middenvelder heeft, net als zijn collega’s Groenendijk en Dirk Heesen, een verleden als speler van ADO Den Haag. Daarnaast speelde de geboren Hagenaar ook voor RBC Roosendaal, Feyenoord, ADO Den Haag, NAC Breda, Hibernian FC (Schotland), Excelsior en HBS. Voordat De Graaf als assistent-trainer in Den Haag aan de slag ging, was hij jeugdcoach bij Feyenoord.

Bron: ADO Den Haag
Fly-Over Leaderboard

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.