Na acht onvergetelijke seizoenen komt er een einde aan de samenwerking tussen ADO Den Haag en Basic-Fit. De grootste sportschoolketen van Nederland heeft de club in deze periode altijd en onvoorwaardelijk gesteund en daar heeft ADO Den Haag veel waardering voor. Basic-Fit, bedankt!

Basic-Fit werd in 2011 de hoofdsponsor en daarmee ook de shirtsponsor van ADO Den Haag. Vanaf 2017 was de gerenommeerde fitnessketen als rugsponsor en strategisch partner verbonden aan de club. De samenwerking met ADO Den Haag ging voor Basic-Fit hand in hand met de flinke groei die het bedrijf doormaakte in de afgelopen jaren. Internationaal gezien heeft Basic-Fit inmiddels meer dan twee miljoen leden, verspreid over 650 moderne sportscholen.

Algemeen Directeur Mattijs Manders: “Namens heel ADO Den Haag bedank ik Basic-Fit van harte voor de samenwerking en steun in de afgelopen acht jaar. In deze periode hebben we veel belangrijke momenten met elkaar mogen delen. En wat er ook gebeurde, Basic-Fit stond altijd achter ons. Het is niet alleen een bedrijf met een visie, maar ook een organisatie met een hart voor onze club. Daar zijn en blijven wij Basic-Fit zeer dankbaar voor.”

ADO Den Haag zal op korte termijn een nieuwe rugsponsor presenteren.

Bron: ADO Den Haag
GGH Media Leaderboard

3 reacties

  1. Marco

    Ik hoop voor volgend seizoen toch gewoon op een shirt met een spelersnaam op de rug, in plaats van dat geile Cars Jeans overal verspreid

    Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.