Het programma van de voorbereiding van ADO Den Haag op het seizoen 2019/2020 krijgt steeds meer gestalte. Er zijn al meerdere oefenduels bekend en ook de datum en het tijdstip van de eerste training staat vast. Op maandag 24 juni wordt er om 14.30 uur voor het eerst getraind in de nieuwe jaargang. Uiteraard is deze vrij toegankelijk.

In de eerste oefenwedstrijd van het nieuwe seizoen is SV Honselersdijk de tegenstander. Dit duel wordt op zaterdag 29 juni om 14.30 uur afgetrapt. ADO Den Haag is blij dat het ook weer terugkeert op de terreinen van SVV Scheveningen (maandag 1 juli, 19.30 uur) en HVV Laakkwartier (zaterdag 6 juli, 17.00 uur).

Van maandag 8 juli tot en met zaterdag 13 juli slaat de selectie van ADO Den Haag weer de tenten op in Zeeland. Tijdens het trainingskamp in deze provincie wordt er geoefend tegen VV Serooskerke (maandag 8 juli, 19.00 uur) en VV RCS (vrijdag 12 juli, 19.00 uur). Laatstgenoemde club viert met dit duel haar 90-jarig jubileum.

In een later stadium zal ADO Den Haag nog meer oefenduels bekendmaken. De datum van de Open Dag werd eerder al prijsgegeven; deze feestelijke dag zal plaatsvinden op zondag 21 juli.

Bron: ADO Den Haag
Fly-Over Leaderboard

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.