ADO Den Haag zal het in de voorbereiding voorlopig nog even zonder de internationals Elson Hooi (Curaçao) en Wilfried Kanon (Ivoorkust) moeten stellen.

Elson Hooi heeft met de nationale ploeg van Curaçao geen internationale verplichtingen meer, maar van ADO Den Haag krijgt hij nog twee weken vakantie. De rappe buitenspeler werd in de nacht van zondag op maandag door de Verenigde Staten uitgeschakeld in de kwartfinale van de Gold Cup. In Philadelphia werd het 1-0 voor het thuisland. Voor Hooi was dit het einde van een lange campagne met de nationale ploeg, die kort na het einde van de competitie begon. De 27-jarige vleugelflitser van de eilandploeg heeft tot 15 juli om zich op te laden voor alweer zijn derde seizoen in Den Haag.

Wanneer Wilfried Kanon (foto) zich weer in Den Haag meldt is nog ongewis. Met Ivoorkust bereikte de linksbenige verdediger gisteren na een 4-1 zege op Namibië de achtste finale van de Afrika Cup, die volgende week maandag is. Zijn ploeggenoten van ADO Den Haag wonnen gisteravond ook de tweede oefenwedstrijd. Na de 1-8 zege bij eersteklasser Honselersdijk, werd nu tweededivisionist Scheveningen verslagen: 0-2. Lex Immers en Tomas Necid scoorden fraai op Houtrust. Zaterdag is Laakkwartier aan de Jan van Beersstraat ADO’s volgende sparringpartner.

Bron: Algemeen Dagblad
Brody’s leaderboard

één antwoord

  1. Ron

    Allemaal leuk hoor. Maar nu vrijwel zeker is dat ook el khayati weggaat begin ik het somber in te zien. zal dit weer zo’n seizoen worden? Ik vrees.

    Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.