ADO Den Haag hoopt het Nederlandse talent Joshua Zirkzee te huren van Bayern München. De club is hard op zoek naar offensieve versterkingen en ziet de achttienjarige aanvaller als goede kandidaat, weet Voetbal International.

Zirkzee is een groot talent en mocht afgelopen winter met de hoofdmacht mee op trainingskamp, maar tot een officieel debuut kwam het nog niet. In de voorbereiding op het nieuwe seizoen zat hij bovendien niet bij de selectie die afreisde naar de Verenigde Staten voor een trainingskamp. Volgens VI lijkt het er dan ook op dat Der Rekordmeister bereid is om Zirkzee te verhuren.

Voor Zirkzee zou het een terugkeer betekenen bij de club die hem op jonge leeftijd scoutte en wegplukte bij Spartaan. Via Feyenoord kwam hij in de zomer van 2017 in de jeugdopleiding van Bayern München terecht. Zirkzee heeft daarnaast voor meerdere vertegenwoordigende elftallen van Oranje gespeeld.

Voor ADO Den Haag is een aanvallende versterking zeer welkom. De club nam deze zomer onder meer afscheid van Sheraldo Becker, Melvyn Lorenzen en Ricardo Kishna.

Bron: Voetbalprimeur

één antwoord

  1. Ron

    Las dat nick venema van Utrechtverhuurd mag worden. Lijkt me wel een goede want die heeft laten zien te kunnen scoren.

    Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.