Abdenasser El Khayati lijkt eindelijk zijn gewenste transfer te gaan maken. De middenvelder van ADO Den Haag is volgens bronnen in Qatar geland in Doha en gaat een contract tekenen bij Qatar SC.

Onder meer Estadal Doha maakt via Twitter melding van de aanstaande komst van El Khayati. De Nederlandse middenvelder is volgens het medium inmiddels in Doha aankomen om zijn transfer af te ronden.

De dertigjarige El Khayati heeft een uitstekend seizoen bij ADO achter de rug. Met zeventien goals en twaalf assists in 33 competitiewedstrijden was El Khayati de absolute uitblinker bij ADO. Al langere tijd gonst het van de geruchten over een eventueel vertrek.

Eerder deze week flirtte El Khayati voor de camera van RTV Rijnmond nog met Feyenoord. “Als je doelt op Feyenoord: dat is zeker een hele mooie club. Dat kan zeker een mooie optie zijn, ja”, zei hij toen. In een verder verleden werd hij gelinkt aan onder meer Galatasaray, maar tot een vertrek kwam het tot op heden niet. Met Qatar SC lijkt El Khayati dan toch zijn lucratieve transfer te pakken te hebben.

Bron: Voetbalprimeur
Brody’s leaderboard

11 reacties

 1. Rocco

  Pff egt typisch ado he goeie spelers goeie resultaten en dan de spelers verkopen en misschien weer degraderen ,word t niet is tijd om goeie spelers een goed bod doen zodat ze kunnen blijven en misschien is in de top nij ajax psv feyenoord te staan

  Beantwoorden
 2. Edje purvis

  Hoe jammer ik het ook vind, een mooie transfer is m wel gegund.. Den Haag kan niet tegen bedragen uit t midden oosten opboksen.. helaas helaas.. hoop wel dat ze n mooi lijstje hebben met goeie vervangers want dit zat er al een tijdje aan te komen…

  Beantwoorden
 3. Nick

  Jongen heeft gelijk. Ado heeft hem geholpen en hij heeft Ado geholpen met prestatie en een transfersom.
  Heerlijke speler om naar te kijken. Wilde graag een sportieve stap omhoog maken, wat dan ook meer gaat verdienen, die club qua sportief zal wel niet voorbij zijn gekomen dus gaat hij zich nu miljonair voetballen en gelijk heeftie. Van werken in de Rotterdamse haven naar met je hobby je zakken vullen.
  Succes!

  Beantwoorden
 4. Gordon

  Zakkenvuller. Een aansprekelijke competitie? Kom nou toch. Ado, hij is zeker 10 miljoen waard. Ga ook je zakken vullen.

  Beantwoorden
 5. Rijsbergen

  Ik vind dit jammer,was ‘n goeie speler voor Ado,maar ik gun het die jongen wel hoor.

  Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.