Er verschijnt dinsdag een oude bekende van ADO Den Haag op het trainingsveld van het Cars Jeans Stadion. Michiel Kramer traint voor onbepaalde tijd mee met de selectie van trainer Fons Groenendijk. De club en de 30-jarige spits gaan in deze periode onderzoeken of er een tweede samenwerking tussen beide partijen zal ontstaan.

Als oud-speler van Excelsior, NAC Breda en FC Volendam kwam Kramer in de zomer van 2013 bij ADO Den Haag terecht. Wat volgde was een zeer succesvolle periode, met 24 doelpunten en 7 assists in 61 officiële optredens. Vooral in het Eredivisieseizoen 2014/2015 was de oogst zeer behoorlijk, met 17 goals in 32 duels. Dankzij deze cijfers kon Kramer de overstap maken naar Feyenoord, waar hij tweeënhalf seizoen aan boord bleef. Na verblijven bij Sparta Rotterdam, Maccabi Haifa (Israël) en FC Utrecht kwam Kramer zonder club te zitten. Nu biedt ADO Den Haag hem dus de kans om mee te trainen.

Kramer speelde in zijn carrière al 280 officiële wedstrijden en maakte hierin 90 goals.

Bron: ADO Den Haag
GGH Media Leaderboard

9 reacties

 1. RENE

  Kramer is als ” kampioen ” Haags Kwartiertje van harte welkom wat mij betreft.
  Kramer had een ” lijntje ” met Hansen wat goed was voor 24 pnt. in het Haags Kwartiertje
  Suc6 lange

  Beantwoorden
 2. Jap33

  We hebben spelers nodig op plekken waar we niets hebben. En dat is niet zozeer de spits dacht ik. Over een paar weken treffen we Utrecht, die dan goed voorbereid met knappe tegenstanders in oefenprogramma en Europa goed voor de dag komen. ADO heeft dan nog geen fatsoenlijke wedstrijd in de benen, 4 spitsen en geen buitenspelers en fatsoenlijke verdediging. Ik begrijp er niet veel van. Ben ik negatief en moet ik op van As vertrouwen? Het ziet er tot nu toe knap amateuristisch en kansloos uit..

  Beantwoorden
  • Nick

   Dit is elk jaar bij ADO.. Om moe van te worden Jap.. gek genoeg is ado er wel goed is om wat spelertjes hier en daar te sprokkelen maar fijn is het niet.. Het is bij ADO altijd je beste spelers vertrekken en de minderen blijven. Dat is moeilijk bouwen…

   Beantwoorden
 3. Ron

  Lekker laten komen. Hij pikt hoedanook een aardig aantal doelpunten mee. En je hebt dan wel twee aardige spitsen lopen hoor.

  Beantwoorden
 4. Vakkieg

  Kramer is gewoon een pure asbak die bij ado past en zal zeker weer de vreemste doelpunten scoren dus welkom kramerje!!!!

  Beantwoorden
 5. Rijsbergen

  Wij zijn niet bij machten om ‘n dure spits te halen,wij moeten het doen met deze spelers,dus ik zeg welkom terug Michel en laat ons maar weer juigen.

  Beantwoorden
 6. Wilco

  Yes Kramer, welkom en go for it. Laat zien wat je echt waard bent. You can do it, onze anti-held, maak ons blij, supersz?

  Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.