Thomas Meissner lijkt op weg naar Hongarije, meldt het Brabants Dagblad. De verdediger, die van 2016 tot halverwege 2018 uitkwam voor ADO Den Haag, voetbalt nu nog bij Willem II.

Omdat Meissner waarschijnlijk verkocht wordt door de Tilburgers en ADO bij de transfer in 2018 een doorverkooppercentage bedwong, levert de transfer ADO geld op.

Meissner zou overstappen naar Puskás Akadémia FC. Die club eindigde vorig seizoen als zevende in de Hongaarse competitie. Puskás Akadémia FC werd in 2005 opgericht en is vernoemd naar de Hongaarse voetballegende Ferenc Puskás.

Bron: Omroep West
Fly-Over Leaderboard

3 reacties

      • Marco

        Ja als je een amateurclub bent….. ADO stelt zich tevreden als ze geld meepakken als Excelsior een speler verkoopt voor 3 miljoen die hier niet uit de verf komt. ADO enkele tienduizenden euro’s rijker staat er dan. Nounou slim management hoor? Feit is dat ADO nooit een klapper maakt. Er zijn meerdere clubs uit de eerste divisie die al veel hogere transfersommen hebben gepakt. Zelfs hoger dan wat we vorig jaar voor Johnson kregen. Die er heel veel in had liggen vorig seizoen. ADO is altijd vd korte termijn als t om dit soort zaken gaat. Moeten minder goede deals pakken om de selectie rond te krijgen.

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.