ADO Den Haag en Michiel Kramer hebben elkaar gevonden in een tweede samenwerking. De 30-jarige spits zet woensdag zijn handtekening onder een contract tot medio 2021 bij de club waar hij tussen 2013 en 2015 aan de lopende band wist te scoren.

ADO Den Haag en Kramer hebben uitstekende herinneringen aan elkaar. Nadat de spits zich als oud-speler van Excelsior, NAC Breda en FC Volendam in de zomer van 2013 in het Cars Jeans Stadion meldde, was hij in twee seizoenen goed voor 24 goals en 7 assists in de Eredivisie. Met deze cijfers wist Kramer een overstap naar Feyenoord af te dwingen. Na tweeënhalf seizoen in De Kuip te hebben gespeeld en daarna ook het shirt van Sparta Rotterdam, Maccabi Haifa (Israël) en FC Utrecht te hebben gedragen, keert Kramer dus terug bij ADO Den Haag. Dat doet de spits na een korte testperiode.

Kramer speelde in zijn carrière al 280 officiële wedstrijden, waarin hij maar liefst 90 goals maakte. Manager Voetbalzaken Jeffrey van As: “We hebben er vertrouwen in dat Michiel hier kan laten zien dat hij het voetballen en het scoren absoluut nog niet verleerd is. Hij heeft de afgelopen dagen aangetoond dat hij er fysiek en voetballend prima voor staat. We zijn blij dat Michiel terug is.”

ADO Den Haag hoopt Kramer voor de seizoensopener in eigen huis tegen FC Utrecht (zondag, 16.45 uur) speelgerechtigd te hebben.

Bron: ADO Den Haag
GGH Media Leaderboard

5 reacties

  1. Jap33

    Kan je er prima bijhebben. Maar wanneer komt de rest? Nog 5 dagen en we treffen Utrecht en daarna PSV. Wat denken ze bij ADO? Dat worden 4 punten?? Het is volslagen kansloos zo naar Eindhoven te reizen. Dat benzinegeld kan je beter in de transferpot stoppen.

    Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.