ADO Den Haag lijkt een maand voor de deadline los te komen op de transfermarkt. Jordy Wehrmann, een twintigjarige middenvelder van Feyenoord, staat in de concrete belangstelling van de eredivisionist.

ADO heeft volgens Voetbal International geïnformeerd naar de voorwaarden rond de eventuele komst van Wehrmann. De middenvelder trainde in de voorbereiding mee met de A-selectie van trainer Jaap Stam, maar heeft te horen gekregen dat hij mag uitkijken naar een nieuwe club. In Den Haag is hij op huurbasis welkom.

Het salaris van Wehrmann vormt nog een struikelblok, aldus VI. Feyenoord is bereid mee te werken aan een huurdeal, mits ADO het volledige salaris overneemt. Dat is de Haagse club te gortig. “Hij staat bij ons op een lijstje en we hebben geïnformeerd. Zo is op dit moment de status”, zegt ADO’s manager voetbalzaken Jeffrey van As desgevraagd over de mogelijke komst van Wehrmann.

ADO is ook bezig met de komst van PSV-doelman Luuk Koopmans. Tot op heden heeft de club zich alleen versterkt met de achttienjarige rechtsback Milan van Ewijk en Michiel Kramer.

Bron: Voetbalprimeur

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.