De onderhandelingen hebben een paar maanden geduurd, maar het einde is nu eindelijk in zicht: Abdenasser El Khayati ruilt ADO Den Haag in voor Qatar SC. Beide clubs hebben een akkoord bereikt over de transfersom.

Dat meldt Voetbal International. El Khayati kreeg van ADO vrijaf om zijn transfer naar Qatar af te ronden, maar de club uit het Midden-Oosten bleek een lastige onderhandelingspartner en wilde de gevraagde transfersom niet op tafel leggen, zo klonk het. Een akkoord tussen Qatar SC en El Khayati lag overigens al een tijdje op tafel.

Inmiddels staan alle lichten op groen en kan El Khayati zeer spoedig zijn transfer afronden. VI schrijft dat de middenvelder deze week nog wordt gepresenteerd door Qatar SC. Hij gaat voor twee jar tekenen. Het is niet duidelijk wat ADO aan de deal overhoudt. El Khayati had in Den Haag nog een contract voor één seizoen.

Met het geld dat ADO voor El Khayati krijgt kan de club de transfermarkt op. Het is de bedoeling dat er een vervanger wordt aangetrokken voor de Marokkaan.

Bron: Voetbalprimeur
Fly-Over Leaderboard

9 reacties

 1. Gordon

  4 ton vernam ik. Hoop dat ik het mis heb. Ik zou hierover nog veel willen zeggen maar tegenwoordig moet je oppassen in deze linkse maatschappij.

  Beantwoorden
  • Jap33

   Deze “linkse” maatschappij is de schuld van de transfer van Khayati, waar volgens jou 4 ton mee gemoeid is. Bijzondere denkwijze dat slaat als een lul op een drumstel..

   Beantwoorden
  • Kramer basis

   Eigenlijk moest het 4 miljoen zijn natuurlijk, in plaats van 4 ton . Maar volgens mij is het 1.5 miljoen geworden

   Beantwoorden
 2. vakkie G

  denk dat er maar een verliezer is en dat is de grote steun van ADO nl het publiek.
  gelukkig zijn we dat ondertussen wel gewend maar aan de lege stoelen in het stadion te zien is dit complete bestuur en management en trainers en staf maar op een ding uit ……..eigen gewin!!!!
  wel leuk dat het stadion weer een vol komt nu (door AZ).

  Beantwoorden
  • Simon

   Zolang er kennelijk redenen zijn voor potentiële sponsors om niet te investeren in ADO, blijft het armoe troef! Spelers hebben een gedeeltelijke verantwoordelijkheid maar kan je niks kwalijk nemen als ze voor het grote geld gaan!

   Beantwoorden
   • Ron

    Die ‘kennelijke redenen’ mag je gerust op het conto van de o zo schattige ‘harde kern’ schuiven. Al sinds eind jaren ’70 is er heel vaak rotzooi door een aantal figuren uitgevreten waardoor de naam van ADO voor altijd besmet is geraakt. En dus komen die sponsors niet, maar zit een deel van het gajes van toen nog steeds in het stadion en doen ze nog altijd alsof het ‘hun’ club is, tegelijkertijd het plezier van vele anderen vergallend. Ook nu nog. Zal ik wel een hoop kritiek op krijgen maar het IS echt zo! Het is ook MIJN club! Maar ik heb nooit rotzooi geschopt.

 3. Simon

  Zolang er kennelijk redenen zijn voor potentiële sponsors om niet te investeren in ADO, blijft het armoe troef! Spelers hebben een gedeeltelijke verantwoordelijkheid maar kan je niks kwalijk nemen als ze voor het grote geld gaan!

  Beantwoorden
 4. Maarten

  Mooi kak weer, weer een speler weg, ws voor een paar duppies.
  En nu maar afwachten wie van de vullislijst ons komt “versterken”
  De betere spelers hebben al een club gevonden

  Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.