ADO Den Haag is het seizoen begonnen met drie nederlagen op een rij en raakte enkele belangrijke spelers kwijt. De clubleiding is logischerwijs op zoek naar versterkingen.

Manager voetbalzaken Jeffrey van As sluit niet uit dat er komende week al een aankoop wordt gedaan. Zo is Bart Ramselaar van PSV in beeld als vervanger van smaakmaker Nasser El Khayati, die vorig jaar 17 goals maakte in de Eredivisie. De Marokkaan vertrok vorige week naar Qatar SC.

De 23-jarige Ramselaar, die in zijn eerste seizoenen furore maakte bij FC Utrecht, wordt door Mark van Bommel al een jaar lang amper ingezet. Hij kreeg vorig seizoen slechts 21 minuten speeltijd in de Eredivisie.

Bron: De Telegraaf

5 reacties

  1. Ron

    Hadden ze dat niet 5 weken geleden kunnen bedenken of zo? Nu is het alle hens aan dek en begint het gelazer weer! Waarom al-tijd zo vreselijk traag reageren? Het was toch allang duidelijkdat el Khayati niet meer zou spelen?

    Beantwoorden
  2. Rick070

    denk je nou echt dat hij naar ADO komt??? weer een zoethoudertje die jongen verdient 750.000 euro per jaar ….en bij ADO nog niet eens een derde .

    Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.